loans

Låna 600 000 kr

Jämför och hitta bäst ränta för dig

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 844 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
SM
Stephan Martinsson säger:

Vänligt bemötande och hjälpte verkligen till på alla sätt.

26 maj 2024
I
Ishac säger:

Vilken bank har högre ränta de bjuder till kunden men det är bra att man söka bra lån

26 maj 2024
A
Anne säger:

Trevligt bemötande bra hjälp.

20 maj 2024

Låna 600 000 kr

Det högsta beloppet som du kan ansöka om att låna hos oss på Zmarta är 600 000 kr. Det är inget litet belopp och vi är säkra på att du övervägt ett stort antal för- och nackdelar innan du bestämde dig för att skicka iväg och låna 600 000 kronor.

Tillsammans med vår jämförelsetjänst får du inte bara hjälp att välja, du får en kostnadsfri jämförelsetjänst och låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare med endast en kreditupplysning. Det finns ingen bindningstid i din ansökan och du kan i lugn och ro gå igenom dina erbjudanden och välja det som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Vad kan jag låna 600 000 kr till?

Du lånar till precis vad du vill. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, det betyder att du inte ansöker om ett specifikt lån, som du gör när du utökar eller ansöker om ett bolån.

Banken håller ingenting (som ett hus eller en bil) som säkerhet, utan ansvaret faller helt på dig att se till att lånet återbetalas.

Investera i din fastighet och renovera

Ett större lån på 600 000 kr är ett lån som du absolut kan använda dig av om du planerar att göra en större renovering av din fastighet. Att byta tak, uppgradera kök och vitvaror, byta fönster eller installera fjärrvärme är inte billigt, men du ska se det som en investering. Genom att göra större renoveringar som att byta tak gör du en långsiktig investering genom att öka värdet på din fastighet, du kan även spara mycket genom att sänka dina el- och värmekostnader.

Samla dina lån

Att samla flera lån och krediter till ett är alltid positivt. Du sänker inte bara din månadskostnad och sparar tusenlappar, du får det bättre ekonomisk genom att endast ha ett lån och en ränta att betala istället för flera.

Du samlar dina befintliga lån genom att skicka in en ansökan om att låna 600 000 kr, sedan jämför du och bakar ihop lånen med det erbjudande som passar dig bäst.

Låna till vad du vill utan säkerhet

När det kommer till kritan kan du låna 600 000 kr och använda pengarna till precis vad du vill, renovera hemmet, finansiera företaget eller köpa en ny bil – valet är ditt. Vi vill bara att du ska ha möjligheten att jämföra och hitta det bästa lånet som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

Vad kostar det att låna 600 000 kr?

När man tar ett lån så kan man inte innan svara på exakt hur mycket det kommer att kosta. När du ansöker om att låna 600 000 kr via Zmarta, skickas din låneansökan vidare till upp mot 35 olika banker och långivare. När de har din ansökan kommer de att göra en individuell bedömning av din ekonomiska situation, därefter sätter de en ränta tillsammans med villkoren på sitt låneerbjudande till dig.

Öka dina lånechanser

Du kan öka dina chanser att låna 600 000 kr ganska enkelt. Första är att se över din ekonomiska situation, se vad du kan göra själv och om det är några kostnader som du kan eliminera på egen hand (detta är något som verkligen kan hjälpa dig om du planerar att samla flera lån till ett).

När du ansöker om ett lån på 600 000 kr kan du göra det tillsammans med en medsökande. Det visar långivarna att du inte är ensam i ansvaret att betala tillbaka lånet. En medsökande kan vara någon du känner och litar på, en partner eller annan familjemedlem eller en när- och kär person.

Vad krävs för att låna 600 000 kr via Zmarta?

Att ansöka om att låna 600 000 kronor via Zmarta kan inte bli mycket enklare. Du fyller i hur mycket du vill låna och sedan fortsätter du med att fylla i dina personuppgifter. När du skickar in din ansökan tar vi över jobbet och matchar dig med upp till 35 banker och långivare.

Så vilka krav måste du uppfylla för att låna pengar via Zmarta?

  • Du måste ha fyllt 18 år

  • Du måste vara folkbokförd och bosatt i Sverige

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

Flera banker och långivare accepterar betalningsanmärkningar, men du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

När du fått dina erbjudanden skickade till dig så är det bara för dig att jämföra och välja det lånerbjudande som passar dig bäst.