loans

Låna 200 000 kr

Jämför och hitta bäst ränta för dig

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 977 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
BA
Britt Andersson säger:

vänlig och kunnig personal

15 juli 2024
TPBL
Tomas Peter Birger Larsson säger:

Trevligt bemötande

10 juli 2024
A
Anayo säger:

Great and simple

7 juli 2024

Låna 200 000 kr

Med ett privatlån kan du låna pengar till precis vad du vill, utan att långivaren tar någonting som säkerhet. Det betyder att du har fullt ansvar för att hålla din återbetalningsplan och långivaren inte kan ta exempelvis din bil som del av betalningen.

Oavsett vad du behöver låna 200 000 kronor till, ska du jämföra och hitta den bästa räntan för dig. Det gör du när du jämför upp till 35 banker och långivare här hos oss på Zmarta.

Vad kan jag låna 200 000 kronor till?

Du kan ta ett lån på 200 000 kr och göra vad du vill med pengarna, då det är ett privatlån så är det du som bestämmer om du vill använda pengarna till renovering eller till att finansiera företaget.

Samla dina lån och krediter till ett

Genom att jämföra och samla dina befintliga lån och krediter till ett, kan du få bättre villkor och endast behöva betala för en ränta. Smidigaste och kanske bästa sättet att förbättra sin ekonomiska situation är att samla ihop om man har flera lån, det gör att man endast behöver fokusera på att betala av ett lån, samtidigt som man faktiskt kan spara flera tusen på att endast ha en räntekostnad.

Vad kostar det att ta ett lån på 200 000 kr?

När det kommer till kostnaderna för att låna 200000 kronor så varierar det beroende på dina ekonomiska omständigheter. Alla långivare gör en individuell bedömning när det kommer till varje låneansökan vi skickar dem, det betyder att räntan du får i ditt låneerbjudande på 200 000 kr är utifrån din ekonomi.

Varför ska jag jämföra innan jag lånar?

Vi kan nog (och kommer aldrig) sluta tjata om vikten av att jämföra innan man lånar. Genom att jämföra lån innan du bestämmer dig kan du se till att du får bästa möjliga villkor tillsammans med så låg ränta som din ekonomiska situation klarar.

Hur ditt kreditvärde kan påverka din låneansökan

Ditt kreditvärde och hur det fungerar är inte så klurigt som man först kan tro. Ansöker du om att låna 200 000 kr hos varje enskild bank och långivare, så kommer de alla att ta en kreditupplysning på dig. Ansöker du istället via oss här på Zmarta kommer det endast att tas en. Det betyder att du får en kreditupplysning istället för upp till 35 stycken enskilda.

Ditt kreditvärde hjälper dig att kvalificeras till att ta ett lån på 200 000 kronor. Ju bättre kreditvärde du har, desto bättre chans till lån har du.

Hur ansöker jag om ett lån på 200 000 kr?

När du ansöker om ett lån via Zmarta finns det några krav som du måste uppfylla
• Du måste ha fyllt 18 år
• Du måste vara folkbokförd och bosatt Sverige
• Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

Utöver dessa krav får du inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden, dock kan många banker och långivare acceptera betalningsanmärkningar – vi kommer alltid att meddela vilka långivare som kan ge dig ett lån trots betalanmärkning eller inte.

Öka dina lånechanser

Det finns mycket du själv kan göra för att förbättra dina chanser till ett lån på 200 000 kr. Du kan exempelvis lägga till en medsökande på din låneansökan, detta är en person som delar ansvaret för att ditt lån betalas av.

Du kan även öka dina lånchanser genom att inte låna ett för högt belopp. Behöver du 200 000 kr till att finansiera ditt kommande bilköp, kanske du inte behöver låna 400 000 kr eller låna 600 000 kr.

Har du bestämt dig för att ta ett lån på 200 000 kronor? Då följer du bara stegen här nedan

  1. Fyll i beloppet på 200 000 kronor lån. Fortsätt sedan din ansökan genom att fylla i de relevanta personuppgifterna, ju mer detaljerad du är, desto bättre då långivarna får en bättre förståelse över dina ekonomiska omständigheter.

  2. Skicka in din ansökan om att ta ett lån 200 000 kr och luta dig tillbaka, vi kommer göra resten av jobbet. Din 200 000 kronors låneansökan kommer skickas och matchas med långivare som kan erbjuda dig det bästa lånet utifrån din ekonomiska situation.

  3. Du kommer få en, flera eller inget låneerbjudande från upp till 35 banker och långivare. När du fått dina erbjudanden är det bara för dig att jämföra och välja lånet som passar dig bäst.