loans

Låna 300 000 kr

Jämför och låna pengar idag

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 911 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
ML-HK
Matöppet Lindsdal - Hugo Kraka säger:

Snabbt och enkelt

19 juni 2024
RK
Robert Kostadinovski säger:

Enkelt att ta kontakt , nästan omgående Mycket fint bemötande Trevlig personal 👌 10 av 10 💖

16 juni 2024
A
Amir säger:

Den absoluta bästa webbplatsen för söka lån ,tack att ni finns10**********

14 juni 2024

Låna 300 000 kr

Vare sig du vill ta ett lån för att finansiera ett bilköp eller om du behöver hjälp till en kontantinsats när du ska ta ett bolån, så kan du ansöka om ett privatlån via Zmarta. Du fyller enkelt in 300 000 kronor som lånebelopp och ansöker kostnadsfritt hos upp till 35 banker och långivare.

Vad du kan låna 300 000 kr till

När det kommer till att ansöka om att låna pengar så är det inget som bör göras för lättvindigt. Vi rekommenderar istället att du funderar en hel del och den viktigaste frågan att besvara är nog ”är det nödvändigt att ta det här lånet?”. Behöver du låna 300 000 kr? Vad ska du använda dessa 300 000 kr till och hur fungerar det med återbetalningen?

När du är säker på att du ska låna är det dags för nästa steg, det vill säga jämföra olika låneerbjudande och hitta lånet som passar dig och din ekonomiska situation bäst. Det bästa med att jämföra lån hos Zmarta är att du kan få låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare.

Du kan använda dig av ditt lån på 300 000 kronor till precis vad du vill. Några av de vanligaste anledningarna till varför man ansöker om ett privatlån är:

  • Samla flera lån och krediter till ett

  • Renovera bostaden och öka fastighetens värde

  • Finansiera bilköpet

Oavsett vad du väljer att låna 300 000 kronor till så ska du alltid jämföra innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Det positiva med Zmartas jämförelsetjänst är att den är helt kostnadsfri, du binder dig inte till något och om du skulle ångra dig så behöver du inte tacka ja till ett erbjudande.

Hur lånar jag 300 000 kronor?

Att använda en jämförelsetjänst som Zmarta när du ska låna 300 000 kronor är det bästa sättet att låna pengar. Du kan jämföra lånevillkor, ränta och bindningstid innan du bestämmer dig för att tacka ja till ett erbjudande.

När du ansöker om lån via Zmarta är det bra att komma ihåg att

  • Du måste vara 18 år för att ansöka

  • Du måste vara folkbokförd i Sverige

  • Du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Du kan ha betalningsanmärkningar, men majoriteten av banker och långivare accepterar inte att du har obetalda skulder hos Kronofogden.

Öka dina lånechanser

Det finns flera olika saker du kan göra för att öka dina chanser att få ett lån på 300 000 kr. Ett av de smidigaste sätten att öka dina chanser är att lägga till en medsökande, det betyder alltså att ni är två personer som ansvarar för att lånet återbetalas istället för en.

Ett annat sätt att öka dina chanser är att inte ansöka om ett för stort belopp. Utgå från din ekonomiska situation och ansök om ett belopp som kommer med en realistisk återbetalningsplan.

När du fyller i din låneansökan är det bra att du är så detaljerad som möjligt. Då har du större chans att få låneerbjudanden från flera banker och långivare.

Vad kommer det kosta mig att låna 300 000 kr?

Att säga exakt vad just ditt lån kommer att kosta är omöjligt. Detta då alla långivare gör en individuell bedömning på din ekonomiska situation innan de skickar dig ett låneerbjudande. Först när du har erbjudandet i handen kommer du kunna se räntan och vilken månadskostnad som kommer med det.

Så lånar du 300 000 kr via Zmarta

När du har bestämt dig för att gå vidare så fyller du först i beloppet på 300 000 kronor, följt av din personinformation. När du fyllt i alla uppgifter och skickat iväg din ansökan är det bara att luta dig tillbaka, vi kommer att sköta jobbet åt dig.

När du har matchats med långivare kommer vi skicka dig deras erbjudanden, allt du behöver göra är att jämföra och välja. När du har tackat ja till ett av lånen kommer du ha pengarna på kontot inom några dagar.