loans

Låna 250 000 kr

Jämför och hitta lägst ränta

en

If you want to complete the application in English, please click here.

Menade du ?
Månadskostnad 2 196 kr*
  • Kostnadsfri jämförelse
  • Flera långivare – 1 kreditupplysning hos UC

Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 års löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01.

Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,2-29,4 %

Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil

4,6 av 5 baserat på 20 977 omdömen
Alla som har tagit lån, valt elavtal eller försäkring via Zmarta får frågan via mejl att tycka till om oss på Trustpilot. Omdömen av verifierade kunder är markerade – de som syns på vår sajt är utvalda. Vårt Trustpilot-betyg är baserat på alla omdömen av både verifierade kunder och icke-verifierade användare, och beräknas med hjälp av faktorer som antal, stjärnbetyg och annat.
BA
Britt Andersson säger:

vänlig och kunnig personal

15 juli 2024
TPBL
Tomas Peter Birger Larsson säger:

Trevligt bemötande

10 juli 2024
A
Anayo säger:

Great and simple

7 juli 2024

Låna 250 000 kr

När du ansöker om ett lån på 250 000 kr så vill du såklart veta att du får så bra villkor och ränta som möjligt, det gör du genom att jämföra upp till 35 olika banker och långivare för att sedan låta dem tävla med att ge dig det bästa lånet utifrån din ekonomiska situation.

Oavsett vad du planerar att låna pengar till att köpa en bil, samla dina lån eller renovera hemmet så ska du fokusera på att jämföra och hitta lånet som passar dig bäst. Genom att ansöka om ett lån på 250 000 kr via Zmarta kan du hitta låg räntan, bra villkor och erbjudanden från upp till 35 långivare, på endast en kreditupplysning.

Vad kan jag låna 250 000 kronor till?

När du tar ett privatlån på 250 000 kr så kan du använda pengaren till precis vad du vill. Du kan använda ditt lån till allt från att samla befintliga lån, köpa diverse fordon eller använda dem till att renovera hemmet – valet är ditt.

Att ta ett lån på 250 000 kr för att samla befinliga lån och krediter kan låta konstigt, men det är faktiskt väldigt vanligt och ganska smart. Genom att samla ihop alla lån till ett sänker du nämligen din månadskostnad då du endast får en ränta och en lånekostnad att betala.

När det kommer till kritan så är det helt upp till dig vad du vill använda ditt lån på 250 000 kr till. Allt vi vill att du har i åtanke är att jämföra och att inte låna till mer än vad du behöver, eller klarar av att betala tillbaka.

Vad kostar det att ta ett lån på 250 000 kr?

Det är svårt att säga exakt hur mycket just ditt lån på 250 000 kr, anledningen till detta är att alla banker och långivare gör en individuell utvärdering av just din ekonomiska situation, detta sker när din låneansökan skickas till dem från oss, och innan de bestämmer vilken ränta de väljer att erbjuda dig.

När du får ditt låneerbjudande på 250 000 kronor är det bara för dig att jämföra och se vilken långivare som erbjuder just dig det bästa lånet.

Varför du ska hålla koll på ditt kreditvärde

När det kommer till ditt kreditvärde så är det en del saker som du ska hålla koll på, och det är faktiskt inte så krångligt som man tror. Du kan alltid kolla ditt kreditvärde hos UC om du inte vet vad ditt nuvarande kreditvärde ligger på.

En av de positiva anledningarna till att du ska använda en jämförelsetjänst som Zmarta när du ansöker om ett lån på 250 000 kr, är att det endast tas en kreditupplysning. Hade du istället gått till varje enskild bank eller långivare hade de tagits upp till 35 individuella upplysningar, något som kan påverka ditt kreditvärde negativt.

Hur lånar jag 250 000 kr via Zmarta?

Innan du ansöker och jämför om ett lån via Zmarta så finns det några krav som du måste uppfylla. Dessa är:
• du måste vara folkbokförd och bosatt i Sverige
• du måste ha fyllt 18 år
• du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

När det kommer till skulder och betalningsanmärkningar så godkänner vissa långivare att du har betalningsanmärkningar. Det som du inte får ha är innestående / obetalda skulder hos Kronofogden.

Hur du kan öka dina lånechanser

Det finns flera saker du själv kan göra för att öka dina chanser att få låna 250 000 kr via Zmarta. Du kan se till att din ekonomiska situation är under så bra kontroll som möjligt, detta gör du genom att se över dina kostnader, betala av mindre lån och skulder, skapa en budget och se över hur du kan underlätta i din vardagsekonomi.

Ansök om ett lån på 250 000 kr tillsammans med en medsökande. Genom att vara två personer som ansöker om ett lån så är ni två som ansvarar att lånet betalas av.

Ansök om 250 000 kr via Zmarta

När du är redo för att ta steget och ansöka om att låna 250 000 kr så följer du bara stegen här nedan:

  1. Fyll i ditt lånebelopp och se till att vara så detaljerad som möjligt när du fyller i dina detaljer.

  2. Skicka in din ansökan och luta dig tillbaka, vi kommer att göra jobbet åt dig. När din låneansökan matchats med långivare och de skickar sina låneerbjudanden kommer vi att meddela dig.

  3. Ta din tid och jämför låneerbjudandena och hitta det som erbjuder dig den bästa räntan och de rättvisaste villkoren utifrån din ekonomiska situation.