Wasa Kredit

Ansök om att låna pengar hos Wasa Kredit via Zmarta

Wasa Kredit är ett svenskt finansbolag och helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Wasa arbetar både med företag och privatkunder, där de erbjuder tjänster såsom avbetalningar, lån och kortkrediter. På Wasa Kredit har de under många år arbetat enligt deras signum som lyder; Snabbt, enkelt och personligt. Detta är också vad som kännetecknar deras framgångsfaktorer idag. Banken finns idag över hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå samt Örebro.

Få en lägre ränta när du samlar dina lån hos Wasa Kredit via Zmarta

Ansök om ett privatlån för att täcka den totala skulden av alla dina lån, krediter och avbetalningar och samla i ett hopbakslån genom Wasa Kredit. På det sättet kommer du mest sannolikt att spara en hel del pengar varje månad. Även tiden du lägger för att betala varje faktura separat kommer att ge dig mer tid över till roligare saker. Du får samtidigt en bättre kreditbild framåt när du åter igen önskar att låna pengar. Du anger ändamålet ”samla lån” när du skickar in din ansökan till oss på Zmarta. Önskar du att lösa lånen själv går det bra, men smidigast är det om du låter banken eller långivaren göra det åt dig.

Vad innebär ett privatlån och vad kan jag använda pengarna till?

Ett privatlån innebär ett lån helt utan säkerhet där du kan använda pengarna till vad du helst önskar. Du anger om det är ett ”nytt” lån för konsumtion såsom för exempelvis ett bilköp eller en renovering, alternativt är ändamålet att lösa och samla andra lån och då väljer du ”omläggning”. Du kan självklart göra båda delar för den summan du lånar och då är det bra att visa detta i ansökan. Ett privatlån har du möjlighet att kostnadsfritt lösa helt eller delvis precis när du önskar. Du kan även extra amortera på lånet när som helst och betalar självklart endast på räntan tills dagen då du återbetalat hela summan.

Vilka krav har Zmarta för att man ska få låna via dem?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Wasa Kredit även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund har misskött sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i kreditbilden i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Räntan sätts alltid individuellt när du lånar från Wasa Kredit via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar och sätts därmed helt och hållet individuellt utav våra banker och långivare. Det kan vara faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Men även din kreditbild avgör räntan, såsom hur många lån och krediter du har sedan tidigare och även vald återbetalningstid och storlek på det sökta beloppet du önskar låna spelar in när det kommer till räntesättningen. Antal kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare är också en faktor som väger tungt hos våra långivare och banker. Räntorna på våra privatlån är alltid rörliga vilket innebär att de kan komma att förändras över tid. Privatlåneräntorna följer alltid den aktuella reporäntan.

Låna pengar med ett blancolån hos oss på Zmarta

Ansök om ett lån genom oss för att antingen samla dyra lån och krediter eller helt enkelt för någon form av konsumtion. Vi jämför upp till 35 långivare och banker på endast en kreditupplysning hos UC. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för dig. Du sparar med andra ord en hel del tid på att låta Zmarta göra jobbet att hitta det bästa erbjudandet med de bästa villkoren. Önskar du bli guidad på telefon finns vi självklart tillgängliga dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med Bank-ID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.99% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 7.22%, tot. belopp 243 435:-,
kostnad 2 549:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2023-02-28.

Individuell ränta 3.25–29.40% (effektiv ränta 3.30–30.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt