Avida Finance

Låna pengar trots betalningsanmärkningar från Avida Finance via Zmarta

Avida Finance startade upp sin verksamhet 1983 och erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Det finns idag ca 100 anställda inom företaget och huvudkontoret hittar man i Stockholm. Avida ägs idag av Avida Holding AB. Deras affärsidé går ut på att erbjuda företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Avida vänder sig till både privatpersoner och företag och kan erbjuda både in- och utlåning, fakturaköp, fakturabelåning, samt inkassotjänster.

Samla dina lån hos Avida Finance via Zmarta och spara tusenlappar varje månad

Låna pengar för att samla och baka ihop dyra lån, kontoavbetalningar och krediter i ett och samma lån genom ett omläggningslån, eller samlingslån som det också kallas. På det sättet kommer du garanterat att sänka dina månatliga kostnader och inte bara det, du spar även en hel del tid på att i slutet av varje månad endast betala en faktura i stället för flera. Samtidigt får du en bättre kreditvärdighet och har mest troligt lättare att få ett lån beviljat i framtiden. Avida Finans hjälper till även om det finns betalningsanmärkningar dessutom. Du anger som ändamålet ”samla lån” när du skickar in din ansökan till oss på Zmarta. Önskar du att lösa lånen själv går det bra, men smidigast är det om du tar hjälp av banken eller långivaren som beviljar dig lånet.

Privatlån - vad innebär det och vad får du använda pengarna till?

Ett privatlån eller ett blancolån som det också kan benämnas, är ett lån utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att samla dyrare lån och krediter. Storleken på privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till, det vill säga ändamålet med pengarna. Det kan till exempel vara för att renovera köket, resa eller för att köpa en ny bil eller båt. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader. Återbetalningstiden är valbar och brukar vara mellan 2 år upp emot 15 år. Detta kan självklart variera beroende på beloppets storlek och från långivare till långivare.

Vilka krav ställer Zmarta för att man ska få låna via dem?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Hos Avida Finans och Zmarta får du låna trots att du har betalningsanmärkningar!

Ett skuldsaldo är en sammansättning av de skulder som man inte har betalat. Om man inte betalar en skuld så kan detta leda till en betalningsanmärkning hos Kronofogden som sedan registreras hos kreditupplysningsföretagen. Betalningsanmärkningar försvinner ur registren efter 3 år, men om man inte betalat av sin skuld efter denna tid så kommer information om detta att finnas under ett så kallat skuldsaldo.

Individuell ränta när du ansöker om privatlån hos Avida Finance via Zmarta

Räntorna på ett privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt och helt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna kan det röra sig om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl antalet kreditförfrågningar som du har registrerade sedan tidigare spelar roll för hur de olika aktörerna sätter just din ränta. På privatlån är räntorna alltid rörliga, vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid och de följer alltid den aktuella reporäntan.

Ansök om ett blancolån från Avida Finance via Zmarta

När du ansöker om ett privatlån, också kallat blancolån via Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt och totalt tar vi endast en kreditupplysning hos UC. Det är alltid en fördel att ha så få kreditupplysningar som möjligt eftersom bankerna även bedömer antalet kreditförfrågningar du har på dig vid en eventuell räntesättning. En fördel med att ta hjälp utav Zmarta när du ska låna pengar är att du sparar tid. Du får enkelt en överblick över vilken eller vilka långivare som kan ge dig bäst villkor och ränta, och har möjlighet att välja det erbjudande som passar din ekonomiska situation bäst, hemma i lugn och ro. Samtidigt har du självklart också möjlighet att prata med någon utav våra proffsiga handläggare som finns på telefon dygnet runt. Men kanske viktigast av allt, du sparar förhoppningsvis en del pengar!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
 • Upp till 35 långivare
 • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret
Chatta med oss! Chatt