Billån

Finansiera ditt billån hos Avida Finance via Zmarta

2020-06-29 Johanna Westerlund
partner-avidafinance-color

Avida Finance har velat nischa sig lite extra, då de erbjuder ett billån även till dem som råkar ha en betalningsanmärkning. Lånebeloppet sträcker sig till max 150 000 kr och det krävs ingen säkerhet för att få det godkänt. Det är ett privatlån du kan lösa kostnadsfritt när du vill. Använd Zmartas jämförelsetjänst helt kostnadsfritt för att få fram det bästa erbjudandet.

Låna pengar med betalningsanmärkningar hos Avida Finance via Zmarta

När du ansöker om billån hos Avida Finance via Zmarta är det inget regelrätt billån du ansöker om, utan det är ett blancolån. Räntorna hos Avida Finance och Zmarta är alltid individuella och baseras på din kreditupplysning och din ekonomiska situation. Vi tar alltid en kreditupplysning hos UC, som samtliga långivare delar på när du jämför lån hos oss på Zmarta.

Hur lång tid tar det att få pengarna utbetalda på kontot?

Avida Finance och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning och som regel brukar de kunna ge besked samma dag, med vissa undantag. Det kan vara så att det tar upp till tre dagar i somliga fall, oftast gäller det då en komplettering av något slag. Har du fått svar om ett beviljat lån och signerar avtalet med BankID, brukar du kunna ha pengarna på kontot inom 1–4 vardagar. Ibland går det till och med fortare än så.

Ansök om privatlån genom Avida Finance via Zmarta för att köpa drömbilen

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det du uppger i din låneansökan. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av Avida Finance. Att ansöka kostar ingenting och det är aldrig bindande. Zmarta hjälper dig att jämföra olika alternativ från upp till 35 långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car-1245706 340

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.