Nstart

Ansök om att låna pengar från Nstart via Zmarta

Nstart är ett svenskt kreditinstitut med kontor i Stockholm. De lånar ut pengar till privatpersoner med en affärsidé om att erbjuda människor som har flera lån en privatekonomisk nystart med en högre medvetenhet och en lägre månadskostnad.

Samla dyra lån och krediter med ett privatlån från Nystart Finans via Zmarta

Ansök om att samla dina dyra skulder i ett samlingslån. På det sättet sparar du mest troligt en hel del pengar varje månad, inte minst sparar du tid då du i slutändan endast har en faktura att betala på varje månad. Det är också en fördel sett ur bankernas och långivarnas perspektiv att du vill sänka dina kostnader istället för att bygga på dem med nya lån endast avsedda för konsumtion. Oftast betalar du höga räntor och avgifter därtill om du har flera krediter och exempelvis kontoavbetalningar. Det blir både enklare och billigare att då samla dessa i ett större, mer fördelaktigt lån med bättre villkor. Vi på Zmarta hjälper gärna till med det. Du anger att du önskar att ”samla lån” när du skickar in din ansökan.

Privatlån – vad innebär det och hur kan du använda pengarna?

Ett privatlån brukar också kallas för konsumtions lån eller blancolån, men det är precis samma sak. När du ansöker om ett privatlån, ansöker du om ett lån helt utan säkerhet. Du har dessutom möjligheten att lösa lånet precis när som helst, utan att det kostar dig något extra. Med pengarna du lånar kan du göra i princip vad du än önskar, vare sig det rör ett köp av bil, kanske båt eller en framtida renovering, är det helt och hållet upp till dig. Du har även möjligheten att låna för att både lösa och samla andra lån och krediter och samtidigt använda lite till konsumtion. Detta anger du i din låneansökan. Privatlån brukar handla om summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, beroende på vilken bank eller långivare det handlar om.

Hur ser kraven ut för att låna pengar via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Hos Nstart & Zmarta kan du ansöka om lån trots betalningsanmärkningar. Dessutom oavsett antal betalningsanmärkningar!

Du får däremot inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden försvinner när du betalat in summan du är skyldig medan eventuella betalningsanmärkningar stannar kvar i 3 år.

Individuell ränta när du ansöker om privatlån via Zmarta

När du ansöker om ett lån hos Zmarta är räntan alltid individuellt baserad på dina förutsättningar. Det spelar också självklart in hur många olika privatlån, kontokrediter och kreditkortsskulder du har vid själva sökningstillfället. Räntan baseras bland annat på faktorer såsom ålder, inkomst och kreditvärdighet. Även antalet kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare kan avgöra räntesättningen. Ju fler desto sämre utfall brukar det vara. Räntorna på privatlån är allt som oftast rörliga och självklart kan du lösa ett privatlån helt eller delvis närsomhelst utan kostnad.

Jämför privatlån från upp till 35 banker med bara en kreditupplysning hos UC

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämförs upp till 35 olika banker och långivare samtidigt. Allt sker på endast en kreditupplysning hos UC, och tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för dig. Fördelar med att använda vår tjänst är att du snabbt får en enkel överblick över vilka aktörer som kan ge dig den bästa dealen i form av bra villkor och en låg ränta. Samtidigt slipper du onödiga kreditupplysningar som varje bank skulle ha tagit om du vänt dig till dem utan vår hjälp. Du har möjlighet att hemma i lugn och ro se över allting innan du väljer att signera något. Du sparar inte bara tid utan förhoppningsvis även en hel del pengar. Önskar du telefonkontakt för tips och råd finns vi självklart anträffbara för dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt!

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!