Coop

Ansök om att låna pengar från Coop via Zmarta

Coop Medmera Bank är en relativt ny bankrörelse som funnits på marknaden sedan 2007. Den ägs av den kooperativa Föreningen som i sig funnits sedan slutet av 1800-talet. Som förbund på konsumentföreningarna är uppgiften att stärka den gemensamma kärnverksamheten inom dagligvaruhandeln och att leva upp till konsumentkooperativens verksamhetsidé om att ”skapa ekonomisk nytta för medlemmarna och samtidigt göra det möjligt för dessa att i sin konsumtion bidra till en hållbar utveckling för människor och miljö”. Banken Coop erbjuder flera finansiella tjänster både till medlemmar och icke-medlemmar. Att vara eller bli medlem kan dock vara mer fördelaktigt om man vill teckna Copp-lån eller liknande.

Samla dina lån och krediter och få en lägre ränta från Coop via Zmarta

Genom att samla dina lån i ett och samma sparar du oftast en hel del pengar varje månad. Inte bara är det fördelaktigt ur bankens perspektiv, utan för egen del eftersom du oftast får både tid och pengar över till annat samtidigt som du får en bättre överblick över din ekonomi och dina utgifter. Du ansöker om ett lån med ändamål att samla andra lån och krediter, eller tar ett ”samlingslån” som det också brukar kallas. Har du flera småkrediter, kontoavbetalningar och andra lån tar du istället ett högre belopp som täcker den totala summan med mer fördelaktig ränta och på det sättet får du allting samlat i en månadskostnad istället för flera smålån med högre räntor och avgifter.

Privatlån hos Coop – vad innebär det och hur kan du använda pengarna?

Ett privatlån eller ett konsumtions-lån som det också kan benämnas, är ett lån helt utan säkerhet som oftast är avsett för konsumtion eller för att lösa och samla dyrare lån och krediter. Storleken på ett privatlån brukar variera men oftast kan du ansöka om att låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr, även om detta såklart kan variera mellan de olika aktörerna. Du väljer själv i ansökan vad du önskar att använda lånet till, det vill säga ändamålet eller syftet med pengarna. Det kan till exempel vara för att renovera, resa eller för att köpa en ny bil. Det valet är helt och hållet ditt. Du har även möjlighet att söka om ett lån för att både lösa dyrare lån och använda en del till konsumtion. Ett privatlån har du också möjlighet att lösa närsomhelst, helt eller delvis utan extra kostnader.

Vad är kraven för att låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Coop även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Få individuell ränta när du lånar pengar från Coop via Zmarta

Räntan på privatlån baseras alltid på dina egna ekonomiska förutsättningar och sätts därmed helt och hållet individuellt utav våra banker och långivare. Det kan vara faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Men även din kreditbild avgör räntan, såsom hur många lån och krediter du har sedan tidigare och även vald återbetalningstid och storlek på det sökta beloppet du önskar låna spelar in när det kommer till räntesättningen. Antal kreditupplysningar du har på dig sedan tidigare är också en faktor som väger tungt hos våra långivare och banker. Räntorna på våra privatlån är alltid rörliga vilket innebär att de kan komma att förändras över tid. Idag ligger de från ca 2,95% och följer alltid den aktuella reporäntan.

Jämför lån från upp till 35 långivare & banker med endast en kreditupplysning hos UC

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämförs upp till 35 banker och långivare samtidigt. Allt sker på endast en kreditupplysning hos UC och tjänsten är dessutom helt kostnadsfri för dig. Fördelar med att använda vår tjänst är att du snabbt får en enkel överblick över vilka aktörer som kan ge dig den bästa dealen i form av bra villkor och en låg ränta. Samtidigt slipper du onödiga kreditupplysningar som varje bank skulle ha tagit om du vänt dig till dem utan vår hjälp. Du har möjlighet att hemma i lugn och ro se över allting innan du väljer att signera något. Du sparar inte bara tid utan förhoppningsvis även en hel del pengar. Önskar du telefonkontakt för tips och råd finns vi självklart anträffbara för dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!