Leende kvinna med uppsatt hår i grön skjorta som dricker kaffe och pratar om smarta lån och privatekonomi

Låna till bröllop

Ansök enkelt och låna pengar till ert bröllop

Låna till bröllop

Budget eller extra allt deluxe? Ansök enkelt via Zmarta när ni vill låna pengar till ert bröllop.
 • Jämför över 30 långivare
 • Endast en kreditupplysning
 • Enkel ansökan på några minuter

Hitta lånet med lägst ränta

250 000 kr
2 291 kr*
 • Fler än 30 långivare
 • 1 kreditupplysning

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

4,7 av 5 baserat på 2 387 omdömen
Louise säger:

Det smarta valet är att välja Zmarta. Det blev fantastiskt bra då jag fick erbjudande på långivare o jämföra räntor o via sms ramlade erbjudanden in. Mycket lätt och snabbt.Personal mycket trevliga o proffsiga då man blir bemött på bästa sätt. Tack rekommenderar varmt!

23 september 2020
Läs fler omdömen

Låna till ert drömbröllop

Det är vanligt att brudpar lånar pengar till sitt bröllop. Varje år gifter sig drygt 50 000 svenskar och många vill fira kärleken genom att hålla ett stort bröllop tillsammans med familj och vänner. Somliga väljer att låna pengar för att förverkliga sin dröm om ”Det stora bröllopet”, andra väljer istället att hålla ett budgetbröllop. Oavsett hur just ni väljer att göra – hurra för kärleken!

Ni är megakära och planerar att vara tillsammans för alltid. Grattis, så härligt! Om ni inte själva har ekonomi att få till det bröllop ni önskar så kan det vara ett bra val att låna pengar eftersom det ger er frihet att få bröllopet exakt som ni själva vill. Och eftersom ni är två som delar på lånet och därmed delar ansvaret så får ni bättre villkor. Tänk på att hur rolig festen än är, så är själva bröllopsdagen bara en enda dag i era liv, medan lånet kommer att finns kvar även när gästerna har gått hem.

Ta hjälp av dina vänner

Kompis Kock

Hjälpsam kockkompis

Bröllopcatering är dyrt – fixa maten själva istället. Förbered en buffé så slipper ni stå i köket under själva festen. Eller känner ni kanske en kock som kan hjälpa till?

Kompis Florist

Har din polare gröna fingrar?

Är din bästis florist är det bara att gratulera. Tycker du egenplockat fint är det såklart det allra billigaste alternativet.

Kompis Fotograf

Vännerna förevigar er dag!

Fina bröllopsfoton vill de flesta ha från sin stora dag. Boka ett proffs endast ett par timmar, under vigseln och för porträttet, och låt sedan de som känner er bäst fånga de mest känslofyllda ögonblicken.

Andra smarta tjänster

Kan vi hjälpa dig göra din ekonomi smartare på fler sätt? Kolla själv!

Sänk ditt elpris

 • Jämför alla Sveriges elbolag
 • Garanterat bäst elpris
 • Byt avtal på några minuter

Hitta rätt bilförsäkring

 • Jämför kostnadsfritt
 • Byt försäkring snabbt och enkelt
 • Spara tusenlappar varje år
Chatta med oss! Chatt