Bank24

Bank24 är en jämförelsesajt där du kan jämföra räntor hos olika banker och låneinstitut.

Tjänster inom privatekonomi

Hos Bank24 kan man hitta bästa pris eller ränta på tjänster inom privatekonomi.
Deras jämförelsetjänst är kostnadsfri och meningen med sidan är att hjälpa människor att spara pengar när de ska låna, investera eller placera. Bank24 jämför kreditinstitut och banker i flera olika segment där de listar företagen i fallande ordning (företagen med den bästa effektiva årsräntan listas överst). Förhoppningen är att alla Sveriges banker och kreditinstitut ska vara med i deras jämförelser.

Låna pengar

Bank24 ägs och drivs av Turneround Webb AB, som är ett webbproduktionsbolag. Vill man låna pengar så kan Bank24 jämföra räntan hos långivare som ger ut snabblån, bolån, blancolån, företagslån. Tjänsten går även att användas av den som har betalningsanmärkningar och vill låna pengar. Jämfört med Zmarta så förmedlar inte Bank24 några lån utan fungerar enbart som en jämförelsesida.

Sparande

Förutom att jämföra banker och långivare gällande lån så erbjuder Bank24 även möjligheten att jämföra till exempel olika räntor, priser och avgifter på kreditkort. För dig som söker spartjänst går det också bra att jämföra hos Bank24 – du kan till exempel jämföra sparkonto, bankavgifter eller pensionssparande.

Hitta lånet med lägst ränta

  • 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
  • Kostnadsfritt
250 000 kr
2 291 kr
Ränteexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Låneförmedlare

Freedom Finance

Freedom Finance är en fristående låneförmedlare som hjälper privatpersoner att låna pengar. Som låneförmedlare fokuserar Freedom Finance på att förmedla lån med bra villkor som passar kundens behov och plånbok, samtidigt som det är helt kostnadsfritt.

Låneförmedlare

Advisa

Advisa har bedrivit låneförmedling sedan 2011. Deras tjänst innebär att du kan ansöka om att låna pengar och få erbjudanden från flera banker samtidigt. Genom Advisa kan du förutom att låna pengar även samla dina lån och på så vis få chans att sänka dina lånekostnader.

Låneförmedlare

MyLoan

MyLoan är en svensk finansiell tjänst som startades 2010. Deras affärsidé är att hjälpa sina kunder låna pengar, teckna trygghetsförsäkring, jämföra sparande och aktiedepåer samt att samla sina befintliga lån. Detta gör MyLoan genom att bland annat jämföra låneerbjudanden från flera olika banker och långivare.

Inga artiklar hittades