Zmarta generic
Fler i samma kategori
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild
Låneförmedlare

Direkto

Direkto är en låneförmedlare som förmedlar privatlån åt privatpersoner i Sverige, precis som Zmarta. Direkto förespråkar och står för att ärlighet varar längst. Väljer du dem som låneförmedlare kommer de därför alltid att tala om för dig all aktuell information du behöver för att kunna ta bästa möjliga beslut för dig och din ekonomi. Med värdeord som transparens och långsiktighet slog Direkto upp dörrarna i Stockholm 2012.
12 november 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild
Låneförmedlare

Enklare

Enklare har ett koncept likt vårt på Zmarta med att förmedla lån till privatpersoner. Det innebär att de inte själva lånar ut pengarna utan agerar som en hjälpande hand till de kunder som vill hitta ett bra låneerbjudande på marknaden och samarbetar därför med en rad olika banker och långivare. Ansökan tar ungefär en minut att utföra och Enklare tar totalt en kreditupplysning för att hjälpa dig att jämföra låneerbjudanden. Enklare startades i Stockholm 2014.
10 november 2020, Johanna King
Zmarta privatlån
Låneförmedlare

Lendo

Zmarta och Lendo arbetar liknande genom att hjälpa privatpersoner och företag att ta kloka beslut kring sin privatekonomi eller sitt företag genom deras jämförelsetjänst. Lendo är idag en av Sveriges största jämförelsetjänster och har funnits med sedan 2007. Tjänsten är liksom hos Zmarta helt kostnadsfri och totalt tar det en kreditupplysning hos UC per kund, oavsett antalet låneförslag som erbjuds.
2 november 2020, Johanna King