Låneförmedlare

Compricer

2020-10-29 Johanna Westerlund
Zmarta generic

Compricer jobbar liksom Zmarta med att hjälpa privatpersoner att jämföra, byta och spara vad kommer till privatlån, bolån, försäkringar och elavtal. De har varit etablerade på den svenska marknaden sedan 2005 och är idag en av Sveriges största aktörer inom
just jämförelsetjänster för privatekonomi. Deras tjänst är liksom Zmartas helt kostnadsfri för dig som konsument och ägs idag av välkända Schibsted sedan 2013.

Vad gör Compricer och hur kan de hjälpa dig?

Compricer erbjuder en helt digital jämförelsetjänst för just din privatekonomi. De har rådgivare på telefon som kan guida dig genom dina val. Compricer jämför avtal vad kommer till privatlån, bolån, försäkringar och el. Deras tjänst är liksom Zmartas helt kostnadsfri och deras kontor hittar du i Stockholm. Idag har Compricer över 350 olika samarbeten med en rad olika bolag inom likväl lån som försäkring och el. När det kommer till privatlån och jämförelsetjänsten, tar Compricer liksom Zmarta totalt en kreditupplysning, oavsett hur många banker som kommer med erbjudande.

Hur mycket kan jag låna om jag kontaktar Compricer och hur går en ansökan till?

Är du intresserad av just privatlån kan du via Compricer ansöka om summor upp till 600 000 kr. Återbetalningstid är valbar och upp till 15 år. Det är då blancolån, det vill säga lån utan säkerhet du ansöker om, som du kan lösa kostnadsfritt när du vill. Du gör enklast en ansökan online på deras hemsida och har möjlighet att ange ditt telefonnummer så att en ledig rådgivare kan ta kontakt med dig. Deras tjänst är liksom Zmartas helt kostnadsfri för dig som kund. Ett privatlån kan du använda för till exempel renovering, kontantinsats för köp av bil, hus eller lägenhet, resa, bil eller båt-köp, samt för att samla och lösa andra dyra lån och krediter. Efter ansökan är klar kommer du att få olika erbjudande via din e-post eller via telefon. Efter att du gjort ditt val kommer du att bli kontaktad av den bank som förmedlat lånet och därefter sker utbetalningen.

Vilka krav ställer Compricer på dig som ska låna pengar?

Du behöver vara minst 18 år för att låna pengar i Sverige och hos Compricer. Du behöver också vara folkbokförd och bosatt i Sverige, samt ha en fast inkomst från ett arbete eller en pension. Din årsinkomst behöver vara på minst 110 000 kr och du måste vara skuldfri från Kronofogden och ha varit det i minst sex månader innan du skickar in din ansökan. Hos Zmarta behöver du bara vara skuldfri på själva ansökningsdagen.

Får jag låna med betalningsanmärkningar hos Compricer?

Ja, du kan ansöka om lån och få det beviljat hos Compricer, trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Däremot är det svårare att få igenom ansökan om du har betalningsanmärkningar. Vi på Zmarta hjälper dig gärna oavsett om du har betalningsanmärkningar eller inte, Dessutom oavsett antal.

Läs även: Låna med betalningsanmärkning

Vilka banker och långivare samarbetar Compricer med?

Compricer har ett samarbete inom privatlån med 35 olika aktörer. Några av dessa är Good Cash, Lån&Spar Bank, Nordea, Resurs Bank, Swedbank, Bank Norwegian, Avida Finans, Svea, Villabanken, ICA Banken, Sevenday Bank, Marginalen Bank, Forex Bank, Coop, Konsumentkredit, Lendify, Credento och Bigbank. Flera utan långivarna har även Zmarta som samarbetspartners i sin panel.

Vilka skillnader är det mellan Zmarta och Compricer?

Den största skillnaden mellan Zmarta och Compricer är att Compricer även erbjuder tjänster inom sparande och pension. I övrigt delar vi tjänster inom försäkringar, elavtal, bolån, konsumtionslån - det vill säga privatlån. Samtidigt har Zmarta funnits betydligt längre på marknaden för just jämförelse av privatlån. Zmarta har funnits sedan bolaget startades upp med Bolåneservice 1999 och har idag ett stort branchövertag när det kommer till förmedling av privatlån.

Läs även: Låneförmedlare
Läs även: Sambla

pexels-photo-4386472

Fler i samma kategori

Se alla
Zmarta generic
Låneförmedlare Direkto
Direkto är en låneförmedlare som förmedlar privatlån åt privatpersoner i Sverige, precis som Zmarta. Direkto förespråkar ...
Zmarta generic
Låneförmedlare Enklare
Enklare har ett koncept likt vårt på Zmarta med att förmedla lån till privatpersoner. Det innebär att de inte själva lån ...
Zmarta generic
Låneförmedlare Rocker
Rocker är ett svenskt låneinstitut som hjälper dig med din privatekonomi. Lär dig mer om Rocker.