Idun Liv

Det här är Idun Liv

Idun Liv är ett försäkringsbolag som specialiserat sig på livförsäkringar. De grundades 2014 och är marknadsledande inom digital livförsäkring. Med sina försäkringar vill de skapa förutsättningar till en tryggare framtid för dina efterlevande.

Försäkringar du kan teckna hos Idun Liv

Idun Liv erbjuder försäkringar till både privatpersoner och företag. Här kan du läsa mer om deras försäkringsutbud.

Livförsäkring

En livförsäkring betalar ut ett engångsbelopp till dina efterlevande om du skulle avlida under tiden som försäkringen gäller. Du väljer själv till vilket belopp som du vill teckna försäkringen och vem eller vilka som ska få pengarna.

Livförsäkringen kan ge dina efterlevande ekonomisk trygghet under en period efter att du har gått bort. Pengarna kan behövas för att betala av lån till hus, bostadsrätt eller andra stora investeringar.

Det går att teckna försäkringen från 18 års ålder fram till dess att du fyller 65. Därefter gäller försäkringen tills du fyller 75 år.

Premien för försäkringen avgörs av

  • din hälsa vid tecknandet

  • vilket försäkringsbelopp du väljer

  • hur gammal du är.

Tjänstegrupplivförsäkring (TGL)

Tjänstegrupplivförsäkringen är en livförsäkring som betalas av din arbetsgivare – om du har ett kollektivavtal. Har du ett kollektivavtal så brukar din arbetsgivare normalt vara skyldig att teckna en tjänstegrupplivförsäkring för dig.

Försäkringen betalar ut en engångssumma till dina efterlevande om du skulle avlida under tiden försäkringen gäller, och kan ge dina efterlevande ekonomisk trygghet under en period.

Så tecknar du en livförsäkring hos Idun Liv

Du kan teckna din livförsäkring hos Idun Liv via Zmarta, utan extra kostnad. Fyll bara i vårt webbformulär för livförsäkringar och klicka på jämför.

När du ansöker om livförsäkringen skickar du in din hälsodeklaration digitalt. Skulle du senare vilja ändra din försäkring gör du det i inloggat läge hos Idun Liv.

Jämför Idun Livs försäkringar

Det är alltid bra att jämföra försäkringars villkor, omfattning och pris innan du bestämmer dig. På Zmarta får du samma pris som om du skulle gå direkt via försäkringsbolaget, utan att det tillkommer några extra kostnader. Fyll i vårt formulär för livförsäkring för att börja jämföra.

Bolagets dokument

Visa bolagets integritetspolicy »

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Chatta med oss! Chatt