Alla våra skribenter

Angelica Lindberg

Angelica jobbar som content writer på Zmarta sedan januari 2021 och kommer senast från Insplanet, där hon jobbat som skribent. 2018 tog hon sin examen som språkkonsult vid Stockholm universitet och började därefter som webbredaktör på en av Sveriges största banker. Angelica har erfarenhet inom försäkringsbranschen på Insplanet sedan 2019.

Se alla Angelicas inlägg
Jesper Lindius

Jesper jobbar som Organic Growth Manager på Zmarta sedan augusti 2020, där han bland annat har delat ansvar för sociala medier. Han har en utbildning från Hyper Island och har tidigare varit Marketing manager på Insplanet som numera är en del av Zmarta. Jesper har därmed erfarenhet inom bland annat försäkringsbranschen sedan 2018.

Se alla Jespers inlägg
Eva Eilersen

Eva jobbar som content writer på Zmarta sedan december 2017 och har tidigare erfarenheter som bland annat copywriter. Hon har en examen från Göteborgs universitet där hon läst medie- och kommunikationsvetenskap, engelska och journalistik. Eva har därmed erfarenhet inom Zmartas olika områden såsom till exempel privatlån och försäkring.

Se alla Evas inlägg
Sofie Skog

Sofie jobbar som junior content writer på Zmarta sedan januari 2021, där hon har delat ansvar för sociala medier. Hon har sedan hon var liten alltid haft ett brinnande intresse för texter och skrivande. Sofie har tidigare jobbat flera år som säljare för privatlån såväl som för bolån och backoffice, och började sin resa på Zmarta och Freedom Finance redan 2008. 

Se alla Sofies inlägg
Tone Westerholm

Tone jobbar som content writer på Zmarta sedan maj 2020. Hon har studerat journalistik i Stockholm och Los Angeles. Hon har även en YH-examen inom onlinemarknadsföring från Medieinstitutet i Stockholm. Tidigare har hon jobbat på olika mediebyråer inom programmatic samt som content editor inom hotellbranschen, där hon producerade SEO-optimerat innehåll. Tone har sedan 2020 erfarenhet inom såväl bolån som försäkring.

Se alla Tones inlägg