Låneförmedlare

Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Direkto

Direkto är en låneförmedlare som förmedlar privatlån åt privatpersoner i Sverige, precis som Zmarta. Direkto förespråkar och står för att ärlighet varar längst. Väljer du dem som låneförmedlare kommer de därför alltid att tala om för dig all aktuell information du behöver för att kunna ta bästa möjliga beslut för dig och din ekonomi. Med värdeord som transparens och långsiktighet slog Direkto upp dörrarna i Stockholm 2012.
12 november 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Enklare

Enklare har ett koncept likt vårt på Zmarta med att förmedla lån till privatpersoner. Det innebär att de inte själva lånar ut pengarna utan agerar som en hjälpande hand till de kunder som vill hitta ett bra låneerbjudande på marknaden och samarbetar därför med en rad olika banker och långivare. Ansökan tar ungefär en minut att utföra och Enklare tar totalt en kreditupplysning för att hjälpa dig att jämföra låneerbjudanden. Enklare startades i Stockholm 2014.
10 november 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Rocker

Rocker är ett svenskt låneinstitut som hjälper dig med din privatekonomi. Lär dig mer om Rocker.
5 november 2020, Johanna King
Zmarta privatlån

Lendo

Zmarta och Lendo arbetar liknande genom att hjälpa privatpersoner och företag att ta kloka beslut kring sin privatekonomi eller sitt företag genom deras jämförelsetjänst. Lendo är idag en av Sveriges största jämförelsetjänster och har funnits med sedan 2007. Tjänsten är liksom hos Zmarta helt kostnadsfri och totalt tar det en kreditupplysning hos UC per kund, oavsett antalet låneförslag som erbjuds.
2 november 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Compricer

Compricer jobbar liksom Zmarta med att hjälpa privatpersoner att jämföra, byta och spara vad kommer till privatlån, bolån, försäkringar och elavtal. De har varit etablerade på den svenska marknaden sedan 2005 och är idag en av Sveriges största aktörer inomjust jämförelsetjänster för privatekonomi. Deras tjänst är liksom Zmartas helt kostnadsfri för dig som konsument och ägs idag av välkända Schibsted sedan 2013.
29 oktober 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Sambla

Sambla har bedrivit låneförmedling i Sverige sedan 2014 och är en jämförelsetjänst för olika typer av privatlån online. De erbjuder en kostnadsfri tjänst där du har möjlighet att ansöka om blancolån för att konsumera eller för att samla dyra befintliga lån och krediter. Deras kontor finns förutom i Sverige, även i Norge och Finland.
25 september 2020, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Freedom Finance

Freedom Finance är en fristående låneförmedlare som hjälper privatpersoner att låna pengar. Som låneförmedlare fokuserar de på att förmedla lån med bra villkor som passar kundens behov och plånbok, samtidigt som det är helt kostnadsfritt.
22 oktober 2019, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

Advisa

Advisa har bedrivit låneförmedling sedan 2011. Deras tjänst innebär att du kan ansöka om att låna pengar och få erbjudanden från flera banker samtidigt. Genom Advisa kan du förutom att låna pengar även samla dina lån och på så vis få chans att sänka dina lånekostnader.
22 oktober 2019, Johanna King
Zmarta standard förhandsvisnings artikelbild

MyLoan

MyLoan var en svensk finansiell tjänst som startades 2010, som numera är en del av Zmarta. Deras affärsidé var att hjälpa sina kunder låna pengar, teckna trygghetsförsäkring, jämföra sparande och aktiedepåer samt att samla sina befintliga lån. Detta gjorde MyLoan genom att bland annat jämföra låneerbjudanden från flera olika banker och långivare.
22 oktober 2019, Johanna King