Om el

Byt elavtal med Zmarta - tävla om iPad 128 gb!

2021-05-12
Tävla om att vinna en iPad 128 gb via zmarta

Du läste rätt! I samband med att du byter elavtal är du även med och tävlar om en iPad 128gb i Zmartas månadsvisa tävling. Visst är det fantastiskt? Först sparar du pengar genom att byta elavtal, och sen har du även chansen att vinna en iPad. Det är vad vi kallar för en win-win!

För att vara med och tävla om en iPad måste du kort och gott byta elavtal via Zmarta och sedan svara på tre enkla frågor. En ny vinnare utses av en jury varje månad.

  1. Börja med att göra en prisjämförelse på elavtal. Det gör du genom att fylla i ditt postnummer och där efter din totala årförbrukning av el. Vet du inte hur mycket el du förbrukar per år? Oroa dig inte Zmarta hjälper dig beräkna din uppskattade förbrukning direkt i jämförelsen.

  2. Välj hur du vill sortera dina elavtal. På pris eller på kundnöjdhet. När du gjort detta val ser du alla elavtal som passar dig. Hittar du ett elavtal som är både bra och billigt väljer du det och går vidare och slutför köpet.

  3. När du slutför köpet kommer du att på svara på 3 stycken frågor. Frågorna är följande: “Vad fick dig att använda Zmarta?”, “Hur väl behöver du känna till elbolaget du byter till?” samt uppge ditt referensnummer som du får i samband med ditt köp.

Busenkelt med andra ord!

Vad tävlar man om?

Du som deltar i tävlingen har möjlighet att vinna en iPad med 128 gb minne. IPaden har en 10,2 tums Retina-skärm som låter dig uppleva detaljerade färger. iPaden kommer utrustad med ett A12 Bionic-chip som låter dig spela även de mest grafikkrävande spelen och redigera videos i 4K. Kameran på baksidan är en 8 megapixel kamera och den främre är en FaceTime HD-kamera som låter dig prata med nära och kära i HD eller ta riktigt tydliga selfies.

Hur vinner jag?

En jury utser vinnaren varje månad baserat på svaren du anger på frågorna i samband med ditt köp.

Vad händer om jag vinner?

Om du blir en av vinnarna I tävlingen kommer vi på Zmarta att kontakta dig via telefon för att informera dig om att just du vunnit tävlingen. I samtalet kommer vi även säkerställa att vi har rätt uppgifter till dig så vi kan skicka iPaden till dig.

Fler i samma kategori

Se alla
elbild faktura
Om el Anvisningsavtal: 10,3 % av Sveriges hushåll går miste om flera tusen kronor per år
Många svenska hushåll får sin el via anvisningsavtal. Anvisningsavtal är ett elavtal som tilldelas dig om du inte själv ...
El vinter
Om el Spara pengar i vinter genom att se över ditt elavtal
Under den kallare delen av året ökar elförbrukningen. Därför kan det vara läge att se över ditt elavtal.
Vitt nyrenoverat kök
Om el Renovera köket och spara pengar
Genom att renovera köket med energisnåla val kan du spara pengar. Välj rätt vitvaror och glödlampor samt investera i en ...