Billån

Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta

2022-05-03
skjema-billan-h850c

Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny bil kan du genom deras privatlån använda pengarna till just detta. Du tar i så fall ett lån utan säkerhet som du kan lösa och återbetala helt eller delvis när du önskar. Jämför hos oss på Zmarta så att du tar det bästa erbjudandet. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi jämför upp till 35 långivare på bara en kreditupplysning hos UC.

Låna pengar till fördelaktig ränta med Resurs privatlån via Zmarta

När du ansöker om billån genom Resurs via Zmarta, är det inget regelrätt billån utan ett blancolån du ansöker om. Räntorna hos Resurs och Zmarta är alltid individuella och baseras på din kreditupplysning och din ekonomiska situation. De behöver alltid ta en sedvanlig kreditupplysning hos UC när du ansöker om lån.

Så lånar du pengar till bilköpet hos Resurs via Zmartas jämförelsetjänst

Genom Resurs via Zmarta kan du låna pengar genom att ansöka online, via post eller ringa vår kundservice direkt. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte dig till något. Efter att banken behandlat din ansökan och du fått ett lån beviljat kan du signera med BankID eller skriva under lånehandlingarna hemma i lugn och ro. Därefter har du normalt pengarna på kontot inom 1–4 dagar. Du anger i ansökan att ändamålet med lånet ska gå till ett bilköp.

Privatlån hos Resurs via Zmarta kan användas som ett billån

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av Resurs via Zmarta. Använd dig gärna av vår kostnadsfria jämförelsetjänst för lån till ditt bilköp, så att du garanterar att du får det bästa erbjudandet med bäst villkor.

Läs även: Byta in bil med lån
Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

Fler i samma kategori

Se alla
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.
11 låna pengar till husbil
Billån Låna till husbil
Hos Zmarta kan du ansöka om lån till din husbil, utan att du behöver lämna husbilen som säkerhet.