SevenDay Bank

Ansök om att låna pengar från Sevenday Bank via Zmarta

Sevenday Bank går också under namnet Sevenday Finans AB och grundades 2007. Det är ett kreditmarknadsbolag som specialiserar sig på privatlån och sparande. Banken ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group och har idag över 19 500 anställda i fler än 30 olika länder. Sevenday Bank är filial till danska ”Express Bank”. De arbetar idag med sin affärsidé att ständigt kunna erbjuda attraktiva, prisvärda och lättillgängliga spar- och låneprodukter till sina konsumenter.

Sänk räntan med ett samlingslån hos Sevenday Bank via Zmarta

Samla dina dyra lån, kontoavbetalningar och krediter i ett större, mer fördelaktigt lån och spara tusenlappar varje månad. Oftast betalar du inte bara en ränta utan även dyra avgifter på en del krediter och kontoavbetalningar, såsom avikostnader och autogiroavgifter. Samtliga avgifter och räntekostnader försvinner om du samlar allt i ett lån med bättre villkor. Du sparar inte bara pengar utan även också en hel del tid som du kan lägga på roligare saker än att betala faktura efter faktura. På det viset får du allting samlat på ett lån. Detta ger dig också fördelar om du önskar att låna pengar även i framtiden, då din kreditbild förändras till det bättre och utgångsläget därmed blir något annat. Bankerna och långivarna ser också oftast fördelaktigt på att du vill förbättra din ekonomiska situation istället för att bygga på med fler blancolån.

Vad innebär ett privatlån hos Sevenday Bank och vad kan du använda pengarna till?

Ett privatlån är ett lån helt utan säkerhet, ibland även kallat för konsumtions lån eller blancolån. Du har ofta möjlighet att ansöka om summor mellan 5000 kr upp emot 600 000 kr, även om detta såklart kan variera mellan de olika aktörerna. Lånet kan du helt eller delvis lösa precis när du helst önskar och du betalar endast ränta fram tills dagen lånet är helt återbetalt. Med pengarna kan du själv bestämma ändamålet. Det kan till exempel vara för ett bilköp, båt-köp eller en renovering. Du har även möjlighet att dela på summan för att dels samla andra lån och krediter, dels konsumera för resterande. Valet är helt och hållet ditt och syftet eller ändamålet anger du när du skickar in din ansökan till oss på Zmarta. Återbetalningstiden brukar vara valbar och upp emot 15 år.

Vilka är kraven för att få ett blancolån via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver Sevenday Bank även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Låna pengar till en individuell ränta från Sevenday Bank via Zmarta

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna brukar det handla om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl ditt engagemang hos andra banker och långivare. Antalet kreditupplysningar är en annan faktor som spelar in på räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om ett privatlån upp till 600 000 kr hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller förfrågningar på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet och den lägsta räntan. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!