MoneyGo

Låna pengar med ett privatlån från MoneyGo via Zmarta

MoneyGo är ett svenskt finansbolag som grundades 2010 av Martin Johansson, Fredrik Ljung och Fredrik Andersson. De är i synnerhet specialiserade på mindre privatlån upp till 200 000 kr. Eftersom det är ett relativt litet bolag har man valt att rikta in sig på just mindre summor med korta transaktionstider. Meningen är att vara snabba med både ansökningsprocessen och utbetalningen av lånet och tjänsten är både smidig och enkel hos MoneyGo. Deras affärsidé lyder; ”MoneyGo erbjuder bra lån till många och ska på ett enkelt sätt finnas tillhands när behovet av pengar uppstår”.

Samla dina lån till ett och spara pengar genom MoneyGo via Zmarta

Att samla sina flera dyra lån och krediter i ett större lån med lägre ränta har många fördelar. Inte bara får du som kund lägre utgifter och kostnader varje månad, du sparar även en väldig massa tid som du kan lägga på roligare saker. Du får dessutom en bättre överblick över dina finanser och en helt klart bättre kreditbild då du har färre lån och mindre utgifter. Bankerna och långivarna brukar se positivt på att man vill förbättra sin lånesituation och sänka sina kostnader. Oftast ger det dig också ett bättre utgångsläge inför nästa gång du behöver ansöka om ett lån. Du anger ändamål ”omläggning” i ansökan, som är samma sak som ett samlingslån, där flera lån och krediter blir ett större, mer fördelaktigt lån i slutändan.

Vad innebär då ett privatlån hos MoneyGo och vad får du använda pengarna till?

Ett privatlån är ett lån helt utan säkerhet som du kan använda till så gott som vad du så önskar. Oftast är det kanske en renovering, ett bilköp eller en resa som du behöver låna till. Du kan även kombinera ett privatlån genom att låna en del för resa och en annan del för ett samlingslån. Privatlån kallas också för konsumtions-lån eller blancolån i folkmun. Det är ett lån som du kan lösa precis närhelst du önskar, helt eller delvis. Du betalar också självklart bara ränta på lånet så länge du har det kvar. Summorna brukar variera men vi på Zmarta förmedlar privatlån från ca 5000 kr och upp emot 600 000 kr. Återbetalningstiden är valbar och kan gå upp emot 15 år, ibland till och med upp till 20 år i enskilda fall.

Vilka krav ställer Zmarta när man ansöker via dem?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Vara minst 18 år gammal

 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatum

Utöver punkterna ovan kräver MoneyGo även att du inte har några betalningsanmärkningar. Men låt det inte hindra dig från att ansöka – vi har flera långivare som även tar emot ansökningar från de som har betalningsanmärkningar, och dessutom oavsett antal.

En prick, eller en betalningsanmärkning innebär att en kund inte har betalat sina skulder i tid och trots påminnelser. En betalningsanmärkning sitter då kvar i 3 år i kundens kreditbild. Det blir automatiskt en skuld hos Kronofogden om kunden fortfarande inom dessa 3 åren inte har betalat av skulden.

Räntan sätts alltid individuellt när du lånar från MoneyGo via Zmarta

Räntorna på privatlån sätts alltid helt och hållet individuellt baserat på din kreditupplysning och dina ekonomiska förutsättningar. Vad kommer till förutsättningarna brukar det handla om faktorer såsom din ålder och din aktuella inkomst. Vald återbetalningstid och storleken på det belopp du ansöker om påverkar också räntesättningen. Likväl ditt engagemang hos andra banker och långivare. Antalet kreditupplysningar är en annan faktor som spelar in på räntesättningen. På privatlån är räntorna alltid rörliga vilket innebär att dessa kan komma att förändras över tid.

Ansök om att låna upp till 600 000 kr med ett privatlån hos oss på Zmarta

Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare när du skickar in din ansökan till oss. Detta på totalt en kreditupplysning hos UC. Detta är enbart fördelar för dig som kund då bankerna idag oftast ser negativt på i fall du har för många kreditupplysningar eller förfrågningar på dig. Samtidigt är det flera olika aktörer i vår panel som kommer med bud och tävlar om att ge dig det bästa erbjudandet och den lägsta räntan. Hade du istället valt att gå från bank till bank på egen hand, hade det inte bara tagit längre tid utan du hade också fått en kreditförfrågan från varje bank. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre erbjudande. Hos oss på Zmarta sparar du förhoppningsvis både tid och pengar och vi finns dessutom alltid tillgängliga på telefon för att hjälpa dig, dygnet runt!

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice på 0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se. Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt. Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!