Låna pengar till bilaffären hos Bigbank via Zmarta

Privatlån – ansök om lån från Big Bank via Zmarta

Genom Big Bank har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, från 10 000 kr och upp till 250 000 kr. Du har möjlighet att välja återbetalningstid upp till 12 år, men kan självklart lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Bigbank och Zmarta har även möjlighet att kika på en ansökan från dig med betalningsanmärkningar.

När kommer pengarna in på mitt konto efter signering?

Efter att vi på Zmarta tagit en sedvanlig kreditupplysning på dig och du fått erbjudande om lån, kommer du att få ett mejl med instruktioner ifrån Big Bank på hur du ska logga in och signera ditt låneavtal med hjälp av e-legitimation (BankID). Därefter kommer pengarna att utbetalas till ditt konto. Normalt tar det 1-4 vardagar att få lånet utbetalat.

Ansök om privatlån hos Big Bank via Zmarta för att köpa drömbilen

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av Bigbank. Ansökan kostar ingenting och det är aldrig bindande. Zmarta hjälper dig att jämföra olika alternativ från upp till 35 banker och långivare. Tjänsten är helt kostnadsfri och vi tar endast en kreditupplysning hos UC.

Läs även: Billån genom Instabank

car

Chatta med oss! Chatt