Billån

Låna pengar för bilköp upp till 600 000 kr hos Instabank via Zmarta

2020-10-27 Johanna Westerlund
partner-instabank-color

Hos Instabank via Zmarta kan du låna hela beloppet eller delar av det för att köpa den bil du vill ha. Du behöver då inte ha bilen som säkerhet till ditt lån utan kan ansöka om hela beloppet med ett så kallat privatlån – ett lån utan säkerhet som du kan lösa helt närhelst du vill. Vi på Zmarta hjälper dig att jämföra upp till 35 olika banker och långivare helt kostnadsfritt och på endast en kreditupplysning hos UC.

Ansök om ett privatlån för bilköp hos Instabank via Zmarta

Genom Instabank har du möjlighet att ansöka om ett blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Summorna du kan ansöka om är från 10 000 kr upp till 600 000 kr och räntan sätts helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar efter en sedvanlig kreditupplysning. Återbetalningstiden är valbar och i vissa fall upp emot 15 år, beroende på lånat belopp. Eftersom det är just ett blancolån kan du helt eller delvis lösa lånet precis när du vill, utan att behöva betala något extra.

När kan jag se mina pengar på kontot?

När du fått ett lån beviljat genom Instabank och du väljer att acceptera erbjudandet, får du ett mejl med en länk där du godkänner villkoren för lånet och signerar avtalet med ditt BankID. När allting är signerat och godkänt kommer banken att betala ut pengarna på angivet kontonummer. Det brukar vanligtvis ta ca 1–3 vardagar att få lånet utbetalt. Instabank ser helst att du innehar ett svenskt bankID av säkerhetsskäl, men också för att påskynda processen av utbetalningen till dig. Skulle banken vilja se din senaste lönespecifikation, kan utbetalningen dröja någon dag ytterligare. Därför är det viktigt att alltid säkerhetsställa att ansökan är korrekt ifylld.

Zmarta hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för din bilfinansiering

Låt Zmarta göra jobbet åt dig. Vi jämför upp till 35 olika banker och långivare helt kostnadsfritt och på bara en enda kreditupplysning hos UC. Oftast ses det som negativt att ha samlat på sig flera kreditförfrågningar utifrån bankernas perspektiv, vilket kan försämra dina erbjudande och villkor markant. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre brukar erbjudandena bli. Du ansöker enkelt online via vår hemsida, tar kontakt med oss på telefon – öppet dygnet runt, eller skickar du ett mejl med dina önskemål så tar vi kontakt.

Läs även: Byta in bil med lån

pexels-photo-13781

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.