Avida Finans hjälper dig med billånet

Avida Finans har velat nischa sig lite extra, då de erbjuder ett billån även till dem som råkar ha en betalningsanmärkning. Lånebeloppet sträcker sig till max 150 000 kr och det krävs ingen säkerhet för att få det godkänt.

Avida Finans Billån är egentligen inget regelrätt billån utan ett privatlån som kan användas till ett bilköp. Man behöver således inte någon kontantinsats eller inbytesbil, utan kan låna till hela summan. Räntan varierar dock beroende på om man har betalningsanmärkningar eller inte, men det positiva är att alla har möjlighet att låna. Återbetalningstiden varierar mellan 1-15 år.

Hur fungerar det att ansöka om billån hos Avida Finans?

Att ansöka om ett billån eller privatlån genom Avida Finans är inga konstigheter. Man fyller bara i sina uppgifter på Zmartas hemsida och får svar oftast inom några minuter. En kreditupplysning hos UC tas direkt, just för att kunna bedöma betalningsförmåga och vilken ränta som gäller. När eller om man får ett positivt besked, så är det grönt ljus och pengarna ramlar in på kontot inom ett par bankdagar från att man har signerat med sitt Bank-id. Sedan kan man använda summan till det man vill, oavsett om det gäller en ny bil eller privata ärenden. Processen är därmed enkel och bekväm.

Vilka krav ställer banken för ett blancolån?

För att kunna ta ett billån, alternativt ett privatlån utan säkerhet, måste man ha fyllt 20 år och ha en fast årsinkomst på minst 150 000 kr. Man får visserligen ha en betalningsanmärkning, men man måste emellertid vara helt fri från skulder hos Kronofogden.

När får jag mina pengar utbetalda?

Då allt sker digitalt hos Avida Finans så är även processen kort med att få pengarna utbetalda. Det som sker är att man ansöker på nätet hos Zmarta, inväntar sitt svar och är detta positivt, signerar man med Bank-id och får pengarna inom 1-2 bankdagar.

Ta ett billån hos Avida Finans trots betalningsanmärkning

Avida Finans erbjuder olika privatlån som kan användas som ett billån. Ett av lånen sträcker sig även till kunder som har svårt att låna på annat håll.

Hitta lånet med lägst ränta

250 000 kr
2 291 kr
  • Fler än 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
Ränteexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.