Välj den bästa försäkringen

Det spelar ingen roll hur du bor, om du har familj eller lever ensam, om du har bil eller båt eller inget av det – du har garanterat behov av ett antal försäkringar för att kunna känna dig skyddad i vardagen. Men försäkringar kan vara svåra att förstå sig på och kluriga att värdera. Vi på Zmarta tar dig därför mer än gärna i handen och leder dig genom snåren av försäkringstermer och försäkringsvillkor, så att du slutligen ska kunna välja de försäkringar som passar dig bäst!

Försäkra dig om vår hjälp!

Det går att försäkra sig mot i stort sett allt. Samtidigt dyker fler och fler försäkringsbolag och specialicerade aktörer upp på marknaden, och gör att valet av både försäkring och försäkringsbolag kan kännas svårt. Vi vill inte bara kunna erbjuda dig en enkel och snabb försäkringsjämförelsetjänst utan också ge dig tips om hur du bör tänka för att få så mycket försäkring som möjligt för pengarna. Därför har vi skapat ett gäng tips och artiklar du hittar här nedanför. Läs dem gärna före du bestämmer dig för att se över din försäkringssituation. Och när du väl gör det, vet du att du kan ta hjälp av oss.

Några tips

Tänk på det här när du jämför husbilsförsäkring

När det äntligen är dags för den efterlängtade husbilssemestern vill du såklart att allt bara ska rulla på, men om det uppstår problem efter vägen så kan en husbilsförsäkring hjälpa dig. Men vad du kan få hjälp med och hur stor din ersättning blir beror på vilket försäkringsbolag du har. Här går vi igenom några viktiga saker att jämföra i husbilsförsäkringen! 

Välj rätt försäkring – så här ska du tänka

Innan du väljer att teckna en försäkring är det viktigt att du jämför innehållet i olika försäkringar. Utgå från dina egna behov och stirra dig inte blind på priset – villkoren är minst lika viktiga. Hitta den bästa försäkringen för dig med hjälp av vår guide!

Byta försäkringsbolag – tänk på det här!

Det finns några saker som du måste tänka på innan du byter försäkringsbolag. Du kan till exempel inte säga upp din försäkring när som helst, i alla fall inte om det gäller en sakförsäkring. För personförsäkringar gäller andra regler. Vi hjälper dig på vägen till din nya försäkring!

Folksam

Det är alltid bra att jämföra försäkringar innan du tecknar en, så att du får det försäkringsskydd du vill ha till ett bra pris. Folksam är inte samarbetspartners med oss och ingår därför inte i vår jämförelse, men du kan enkelt jämföra dem mot våra samarbetspartners på egen hand. Här kan du lära dig mer om Folksam och hur deras försäkringsutbud skiljer sig från Zmartas.

Trygg-Hansa

Jämför Trygg-Hansa mot andra försäkringsbolag innan du tecknar en försäkring. De ingår inte i vår jämförelse, men det du kan göra är att jämföra på egen hand mot våra samarbetspartners. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och klicka på jämför. Det är kostnadsfritt och priserna är samma som hos försäkringsbolagen.  

If

Jämför If mot andra försäkringsbolag innan du tecknar din försäkring. Eftersom de inte är samarbetspartners med Zmarta ingår de inte i vår jämförelse, men du kan enkelt jämföra dem på egen hand. Visste du att du kan spara i snitt 1 800 kronor per år på att jämföra försäkringar via vår jämförelsetjänst? Här kan du lära dig mer om If och hur deras försäkringsutbud skiljer sig från Zmartas.

Glöm inte villkoren

För många kan det kännas givet att titta på hur billig en försäkring är och välja den som kostar minst. Självklart är detta en av de absolut viktigaste delarna när du tecknar en försäkring, men glöm inte att faktiskt också titta på vad varje försäkring täcker. De olika bolagens skydd kan variera kraftigt vilket gör att de relativt små prisskillnaderna blir mindre betydande. För att du ska kunna värdera försäkringsvillkor, vad du behöver och vad du faktiskt inte behöver, kan du läsa våra senaste artiklar om hur man bör gå till väga och tänka när man ska teckna nytt.

Redo att försäkras?

Tycker du att du har fått tillräckligt med kött på benen när det handlar om försäkringar i allmänhet och försäkringsjämföresle i synnerhet? I så fall tycker vi att du ska ta dig tid och testa våra jämförelser för bil-, hem- och villaförsäkring. Det kostar inget alls och är inte heller bindande att få fram försäkringsförslag med priser från flera olika bolag, och du kan enkelt jämföra de olika uppläggen och villkoren innan du beslutar dig för att gå vidare och teckna. Lycka till!
Chatta med oss! Chatt