Säkra

Säkra är en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Vi hjälper dig och ditt företag med tjänstepensioner, företagsförsäkringar och finansiell rådgivning.

Säkra – din partner inom sparande, pensioner och försäkringar

Om Säkra

Säkra har en lång tradition av att med stor omsorg ta hand om våra kunder. Sedan 1990 har vi skapat trygghet för våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster. Med ett 60-tal kontor runt om i Sverige finns våra mer än 350 medarbetare alltid nära till hands.

Kontaktinformation

Adress: Sturegatan 15, 114 36 Stockholm
E-post: firman@sakra.se
Telefon: 0770 - 33 99 69
Försäkringar: Företagsförsäkring

Så här tecknar du en försäkring hos Säkra

Det är lika enkelt att teckna vår företagsförsäkring som att använda den om olyckan skulle vara framme. Teckna försäkringen via Insplanet eller ring oss på Säkra på telefon 0770 33 99 69, så ser vi till att ditt företag är skyddat så fort du lägger på luren.

Så här gör du för att jämföra Säkras försäkringar med andra

Är du säker på att Säkra erbjuder dig lägst premie och bäst villkor? På Insplanet kan du enkelt ta reda på det. Hos oss kan du nämligen jämföra 20 försäkringsbolag utan kostnad. Genom att jämföra blir det tydligt vilket försäkringsbolag som erbjuder dig lägst premie till bäst villkor. Då slipper du betala en onödigt hög premie.

Det enda du behöver göra för att jämföra försäkringsbolag på vår hemsida är: att välja försäkring och fylla i ett enkelt formulär. Inom 1 minut har vi presenterat prisförslag från upp till 20 försäkringsbolag. Sedan kan du i lugn och ro kolla igenom alla förslag och välja vilket bolag du vill bli kund hos.

Så här säger du upp Säkras försäkringar och byter till ett annat försäkringsbolag

Om du vill säga upp en försäkring kan du ringa Säkras kundtjänst på telefon 0770 - 33 99 69. Tänk på att det finns bestämda regler för när du kan avsluta din försäkring. När du tecknar en försäkring ingår du nämligen ett avtal på 1 år. Det innebär att försäkringen inte kan avslutas innan årsförfallodagen, det vill säga 1 år efter du köpte försäkringen. Undantaget är om ditt försäkringsbehov upphört.

Så här gör du en skadeanmälan hos Säkra

Du kan när som helst på dygnet anmäla skada till försäkringsgivaren W.R. Berkley Nordic på deras hemsida www.berkleyforsakring.se/vid-skada/. Du kan också kontakta dem via mejl skador@wrberkley.com eller telefon 08-410 337 00 mellan klockan 08:00 – 16.30 på vardagar. Akuta skador övriga tider vidarekopplas till extern handläggare för hantering.

Säkras olika försäkringar

Nedan hittar du information om Säkras olika försäkringar.

Företagsförsäkring

Säkra Firman – ett komplett försäkringspaket för dig som småföretagare Som företagare är det viktigt att ha rätt försäkringsskydd. Samtidigt vet vi att du förmodligen har annat att tänka på än paragrafer, villkor och premier. Därför har vi tagit fram en anpassad företagsförsäkring för dig som småföretagare som vi kallar för Säkra Firman.

I Säkra Firman skyddas du mot de vanligaste problemen som inbrott, stöld, brand och skadegörelse. Men eftersom vi vet att det dyraste ofta inte är själva skadan utan avbrottet den orsakar, får du också ersättning för förlorade intäkter om något händer. Dessutom ser vi till att det eventuella avbrottet blir så kort som möjligt, tack vare en dedikerad skadehantering som snabbt tar hand om ärendet. Utöver företagsförsäkringen kan du även komplettera ditt skydd med anpassade försäkringar för fastigheter, vd- och styrelseansvar, tjänsteresor, cyberrisker och transporter.

Säkra Firmans företagsförsäkring är uppdelad i sex olika verksamhetsområden för att passa din verksamhet på bästa sätt.

• Handel
• Tillverkare
• Entreprenad
• Reparation, Hantverk & Service
• Café & Restaurang
• Kontor & Konsult

Hittar du inte din bransch eller driver du flera olika verksamheter? Vår försäkring går att anpassa. Kontakta oss på firman@sakra.se för en genomgång av ert behov.

Motor

Med en motorförsäkring kan ni känna er trygga om olyckan skulle vara framme. Säkra erbjuder både förupphandlade motorförsäkringar och skräddarsydda lösningar anpassade utifrån era specifika behov. Vi försäkrar entreprenadmaskiner, större motorflottor och andra företagsägda fordon. Kontakta Säkra för en genomgång.

Kontakta Säkra

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Säkra.

Telefonnummer
Kundtjänst: 0770 - 33 99 69
Skadeanmälan: 08-410 337 00

E-post
Kundtjänst: firman@sakra.se
Skadeanmälan: skador@wrberkley.com

Online

Hemsida: https://sakra.se/sv/

Bolagets dokument

Visa bolagets integritetspolicy »

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.


Jämför försäkringar

Jämför, teckna eller byt försäkring via oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

+15 försäkringar
Ange ett giltigt registreringsnummer.
?
  • Samma priser som hos bolagen
  • Kostnadsfri rådgivning
Chatta med oss! Chatt