Välj en trygg bilförsäkring

Kommer du använda din bil till mindre åkturer eller pendlar du långt till jobbet? Behöver du en halv- eller helförsäkring? När det är dags att försäkra bilen eller byta bilförsäkring är valmöjligheterna många. Därför kan du ta hjälp av Zmarta för att hitta den bästa bilförsäkringen som ger dig störst trygghet för pengarna. Fyll i dina uppgifter och få flera försäkringalternativ direkt. Vi finns här för dig som inte bara vill jämföra priser – vi hjälper dig som vill få en försäkring som täcker mest!

Jämför försäkringar

Jämför, teckna eller byt försäkring via oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

+15 försäkringar
Ange ett giltigt registreringsnummer.
?
  • Samma priser som hos bolagen
  • Kostnadsfri rådgivning

Vi guidar dig till den bästa bilförsäkringen

Att teckna en bilförsäkring – de flesta av oss har någon gång gjort det eller kommer att göra det i framtiden. Bilen är för många en kär ägodel som förknippas med goda minnen och historier. Att köpa försäkra en bil kan dock vara klurigt. Ett smart bilköp kräver dels att du förbereder dig väl men också att du väljer en bra bilförsäkring som finns där ifall olyckan dyker upp. Zmarta kan hjälpa dig med en del av förberedelserna så att du faktiskt har den grund du behöver för att välja en trygg bilförsäkring. Läs våra tips om bilförsäkringar, hur du ska tänka kring bilförsäkringar och hur vi på Zmarta kan hjälpa dig hitta rätt bilförsäkring.

Hur mycket får jag dra med min bil?

Hur tungt släp du får dra med din bil beror på vilken dragvikt bilen är godkänd för, men också vilken körkortsbehörighet du har. Vi går igenom vilka regler som gäller när du ska köra med släp.

Parkeringsskada – Så får du ersättning

Om din parkerade bil har blivit påkörd av ett annat fordon som sedan har smitit kallas det för parkeringsskada. Att få ersättning för parkeringsskador är svårt eftersom du behöver bevisa att din bil inte har skadats av någon annan anledning. Vi går igenom vad du behöver göra och vilka krav som behöver uppfyllas för att du ska få ersättning.

Vad kostar det att äga en bil 2023?

Att vara bilägare kommer med en hel del utgifter. Många obligatoriska såsom försäkring och besiktning, men också en del som du kan styra över såsom bensinkostnader och service. Här kan du läsa mer om de kostnader som tillkommer för dig som bilägare.

Viktig kunskap om bilförsäkringar

Bilköpet är i många fall en rolig, spännande och kittlande upplevelse, men det finns också praktiska saker runt omkring som är mindre roliga att fokusera på. För att du ska kunna lägga energin på det roliga hjälper vi dig med det tråkiga. I våra artiklar här nedanför har vi samlat information för att ge dig grundläggande kunskap om bilköp och bilförsäkringar, så att du har basen för att välja en trygg bilförsäkring och därmed göra ett lyckat val. Vill du hitta en bilförsäkring som inte kostar skjortan men som ändå täcker allt du önskar, kan det vara värt att jämföra några alternativ för att hitta rätt bilförsäkring.

Vi hjälper dig jämföra bilförsäkring

Är det dags att göra slag i saken och välja eller byta bilförsäkring? Känner du att du är redo att ta steget mot en bilförsäkring via Zmarta, hjälper vi dig att få bästa möjliga villkor och förutsättningar. Har du fått svar på eventuella frågor kring bilförsäkringar, kan du söka bilförsäkring via några få, enkla steg längre upp på sidan. Har du fler funderingar kring Zmarta och hur vår tjänst fungerar kan du alltid läsa mer under ”Vad är Zmarta?” och "Kundtjänst” i menyn högst upp på sidan.
Chatta med oss! Chatt