Välkommen till Zmarta tips - hjälpen för din ekonomi!

Vad innebär egentligen rak amortering? Hur går till väga för att spara på ett så effektiv sätt som möjligt? Varför är det smart att samla flera lån till att enda? När det handlar om dig och din ekonomi kan frågorna vara många. Som tur är har vi svaren. Nedan hittar du artiklar och tips som rör allt från sparande och kreditkort till lån och försäkring.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Företagslån

Finansiering till ditt företag

Ibland kan det behövas extra kapital för att få företaget att växa. Men hur gör man? Zmarta hjälper dig med att hitta rätt finansiering till ditt företag.

Företagslån

Smidiga företagslån

Behöver du täcka oförutsedda avgifter? Expandera, bygga om eller renovera? Sök företagslån via Zmarta så får du snabb lånehjälp för din firma.

Företagslån

Lån som möjliggör företagsdrömmen

Drömmer du om att starta eget? Låt inte pengar vara det som hindrar dig. Zmarta guidar dig i hur du ska tänka när du vill låna pengar för att köpa företag.

Om lån

Framgångsrika företagare som började med ett litet lån

Vi har alla hört talas om dem. De där affärsmännen- och kvinnorna som lyckats ta sig till toppen genom hårt arbete, företagsamhet och ett ynka lån. Erik Selin, Susanne Najafi och Ida Backlund – vad har de gemensamt? Jo, de har alla vid ett tillfälle lånat pengar som resulterade i multimiljonföretag.

Spartips

Fem sista-minuten-tips för smartare julshopping

För många blir jullklappsinköpen ett jobbigt moment som stjäl både tid och ork från sådant som egentligen är viktigare. Vi har samlat fem sista-minuten-tips till dig som vill minska julklappsstressen och hålla kostnaderna nere i jul.

Företagslån

Zmarta Företagslån

Behöver du utöka personalstyrkan eller drömmer du om att renovera din frisörsalong? Oavsett varför du är i behov av kapital så hjälper vi dig med finansieringen till företaget. Hos Zmarta kan du ansöka om företagslån upp till 2 miljoner kronor.

Snabba lån

Att ta lån med befintliga skulder och få snabbt svar

Behöver du låna pengar trots tidigare skulder, men är orolig över om du klarar av fler lån? Ta det lugnt, det finns flera vägar att gå innan du behöver oroa dig.

Inga artiklar hittades

Renovering Hiss

Ta bra ekonomiska beslut med hjälp av Zmarta

Vi på Zmarta tycker det är dumt att betala för hög ränta,använda fel typ av kreditkort och sitta inne på en onödigt dyr försäkring. Med hjälp av våra artiklar hoppas vi dels att du ska förstå hur vi tänker när det handlar om smarta ekonomiska val, men också att du ska kunna ta med dig givande information som kan leda till att du själv förändrar di ekonomi till det bättre - oavsett hur den ser ut idag.

Chatta med oss!