Billigaste bilen att försäkra

Visste du att olika bilmärken kostar olika mycket att försäkra? Japp, så det lönar sig att göra lite efterforskning kring försäkringskostnaden ifall du väger mellan olika bilmärken. Zmarta visar dig vilka som är billigast!

Välkommen till Zmarta tips – hjälpen för din ekonomi!

Vad innebär egentligen rak amortering? Hur går du till väga för att spara på ett så effektivt sätt som möjligt? Varför är det smart att samla flera lån till ett enda? När det handlar om dig och din ekonomi kan frågorna vara många. Som tur var har vi svaren. Nedan hittar du artiklar och tips som rör allt från sparande och kreditkort till lån och försäkring. Vi uppdaterar sidan med nytt innehåll så ofta vi kan. Slå dig ned och kolla in Zmarta tips för snabb och smart privatekonomisk hjälp.

Sök efter Zmarta tips

Vilka är de dyraste bilarna att försäkra?

Det kanske är föga förvånande att det kostar mer att ratta runt i en Lamborghini än i en Volvo? Smakar det så kostar det och allt det där. Men hur mycket dyrare är det egentligen och vilka är de dyraste bilarna att försäkra? Zmarta har svaret!
Vilka är de dyraste bilarna att försäkra?

Samla bilförsäkringen med andra försäkringar

Samlar du alla dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag kan det sänka kostnaden för din bilförsäkring. Jämför olika försäkringsbolag hos Zmarta!
Samla bilförsäkringen med andra försäkringar

Jämför bilförsäkring och spara pengar

Olika bilförsäkringar kan skilja sig mer än du tror. Det kan vara skillnad i vad försäkringen täcker, vilka tillägg som finns och – såklart – priset.
Jämför bilförsäkring och spara pengar

Vad är viktigast i en bilförsäkring?

Funderar du över att byta försäkringslösning till din gamla vapendragare i garaget eller vill du försäkra varenda centimeter av en sprillans nya Audi? Zmarta hjälper dig att hitta rätt bilförsäkring!
Vad är viktigast i en bilförsäkring?

Vad täcker bilförsäkringen egentligen?

Förhoppningsvis kommer du aldrig att ha behov för din bilförsäkring. Men när olyckan väl är framme blir frågan högaktuell - vad täcker min försäkring egentligen? Lugn bara Lugn. Zmarta ger dig svaret.
Vad täcker bilförsäkringen egentligen? – Zmarta.se

Guide: De här tilläggen behöver du i din bilförsäkring

När man tecknar en bilförsäkring så kan man välja att komplettera den med ytterligare skydd. Det finns många olika slags tilläggsförsäkringar. Zmarta guidar dig i vilka du behöver!
Guide: De här tilläggen behöver du i din bilförsäkring

Billigast bilförsäkring

För att hitta det försäkringsbolag som erbjuder billigast lösning till din bil kan det vara bra att jämföra innan du väljer. Läs här hur Zmarta kan hjälpa dig!
Billigast bilförsäkring

Skall jag välja hel-, halv-, eller trafikförsäkring?

Ska du skaffa bilförsäkring märker du snabbt att det är mycket att ta ställning till. Hel-, halv eller trafikförsäkring? Zmarta hjälper dig att ta reda på vad som passar dig bäst.
Skall jag välja hel-, halv-, eller trafikförsäkring?

Fem ekonomiska tips efter dyr jul och nyår

Januari ­– även känd som ”snålmånaden” – innebär ofta en tunn plånbok. Här får du fem konkreta tips på hur du klarar dig fram till löning.
Fem ekonomiska tips efter dyr jul och nyår

Sluta gå till banken – låt bankerna komma till dig

Tidigare kunde kundnöjdhet skapas genom starka kundrelationer till banken. I dag ser bankbranschen annorlunda ut. Med Zmarta är det lätt att jämföra bankernas erbjudanden!
Sluta gå till banken – låt bankerna komma till dig

Tips: Så här blir du bättre på vardagsekonomi

Frågar du dig ofta vart alla pengar tar vägen? För mycket månad kvar och skrämmande lite kvar på kontot? Här är tipsen till dig som vill ha en bättre vardagsekonomi.
Tips: Så här blir du bättre på vardagsekonomi

Varför enbanks-relationen är på väg att dö

Det lär vara svårt att få den billigaste lösningen hos en och samma bank. Vill du ta ett lån, skaffa ett kreditkort eller hitta rätt sparande? Zmarta hjälper dig att jämföra!
Varför enbanks-relationen är på väg att dö
Se fler artiklar

Ta bra ekonomiska beslut med hjälp av Zmarta

Vi på Zmarta tycker det är dumt att betala för hög ränta, använda fel typ av kreditkort och sitta inne på en onödigt dyr försäkring. Med hjälp av våra artiklar hoppas vi dels att du ska förstå hur vi tänker när det handlar om smarta ekonomiska val, men också att du ska kunna ta med dig givande information som kan leda till att du själv förändrar din ekonomi till det bättre – oavsett hur den ser ut idag.

Logga in för att komma åt dina ansökningar

Fyll i ditt personnummer för att få ett nytt lösenord

bankid-technical-error

Starta din BankID säkerhetsapp.

Öppna BankID

Åtgärden avbruten. Försök igen.

Det angivna personnumret saknar ett fungerande Mobilt BankID. Ange ett annat personnummer eller kontakta din bank för att beställa ett Mobilt BankID.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel i systemet. Försök igen.

Inget svar från mobiltelefonen eller surfplattan. Kontrollera att du har startat din BankID säkerhetsapp och att du har täckning. Följ instruktionerna i mobiltelefonen och försök igen.

Skriv in säkerhetskoden till ditt BankID i din mobiltelefon eller surfplatta och välj Legitimera / Skriv under eller välj att avbryta.

Det har inträffat ett internt tekniskt fel. Uppdatera din BankID säkerhetsapp och försök igen.

Loggar in

Skapar och skickar ett nytt lösenord