Välkommen till Zmarta tips - hjälpen för din ekonomi!

Vad innebär egentligen rak amortering? Hur går till väga för att spara på ett så effektiv sätt som möjligt? Varför är det smart att samla flera lån till att enda? När det handlar om dig och din ekonomi kan frågorna vara många. Som tur är har vi svaren. Nedan hittar du artiklar och tips som rör allt från sparande och kreditkort till lån och försäkring.

El

Vindkraften upp 88% under 2020

De redan rekordlåga elpriserna fortsätter att sjunka ytterligare i kölvattnet av stormarna Ciara och Dennis under februari månad.

Nyheter

Så påverkas din privatekonomi av de nya lagarna

Vid årsskiftet infördes ett antal lagar som kan beröra din ekonomi. Sänkt drivmedelsskatt, krav på bankerna att tillhandahålla platser för kontantuttag och höjt bostadstillägg för pensionärer – det är några av de ändringar som slagit igenom.

El

Elpriset i Sverige rekordlågt

Spotpriset i Sverige är just nu rekordlågt i norra och mellersta Sverige (elområde SE1-3). De blöta slutmånaderna under 2019 och under starten av det nya året, i kombination med det för årstiden varma klimatet, har bidragit till att elpriset pressats ned på rekordlåga nivåer, säger Tomas Jonson, VD på Elskling.se, som är en del av Zmarta.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Företagslån

Finansiering till ditt företag

Ibland kan det behövas extra kapital för att få företaget att växa. Men hur gör man? Zmarta hjälper dig med att hitta rätt finansiering till ditt företag.

Företagslån

Smidiga företagslån

Behöver du täcka oförutsedda avgifter? Expandera, bygga om eller renovera? Sök företagslån via Zmarta så får du snabb lånehjälp för din firma.

Företagslån

Lån som möjliggör företagsdrömmen

Drömmer du om att starta eget? Låt inte pengar vara det som hindrar dig. Zmarta guidar dig i hur du ska tänka när du vill låna pengar för att köpa företag.

Om lån

Framgångsrika företagare som började med ett litet lån

Vi har alla hört talas om dem. De där affärsmännen- och kvinnorna som lyckats ta sig till toppen genom hårt arbete, företagsamhet och ett ynka lån. Erik Selin, Susanne Najafi och Ida Backlund – vad har de gemensamt? Jo, de har alla vid ett tillfälle lånat pengar som resulterade i multimiljonföretag.

Inga artiklar hittades

Renovering Hiss

Ta bra ekonomiska beslut med hjälp av Zmarta

Vi på Zmarta tycker det är onödigt att betala för hög ränta, använda fel typ av kreditkort och sitta inne på en dyr försäkring. Med hjälp av våra artiklar hoppas vi att du ska kunna ta med dig givande information som kan leda till att du kan fatta ännu smartare ekonomiska val och förändra din ekonomi till det bättre - oavsett hur den ser ut idag.

Chatta med oss!