Alla våra skribenter

Angelica Lindberg

Angelica jobbar som content writer på Zmarta sedan januari 2021. Hon tog examen som språkkonsult vid Stockholms universitet år 2018. Därefter har Angelica jobbat på en av Sveriges största banker samt på Insplanet, där hon fick god erfarenhet av försäkringsbranschen.

Se alla Angelicas inlägg
Eva Eilersen

Eva jobbar som content writer på Zmarta sedan december 2017 och har tidigare arbetat som bland annat copywriter. Hon har en examen från Göteborgs universitet inom medie- och kommunikationsvetenskap. Eva har även erfarenhet av Zmartas olika områden såsom privatlån och försäkring.

Se alla Evas inlägg
Jesper Lindius

Jesper jobbar som Organic Growth Manager på Zmarta sedan augusti 2020, där han har delat ansvar för sociala medier. Han har en examen från Hyper Island och har tidigare varit Marketing manager på Insplanet. Jesper har erfarenhet av både försäkring och el sedan 2018.

Se alla Jespers inlägg
Johanna Westerlund

Johanna jobbar som content writer för Zmarta sedan 2022. Hennes fokusområde är bolån, företagslån samt privatlån. Johanna har tidigare jobbat flera år som Copywriter och har stor erfarenhet när det kommer till sökmotoroptimering och kommunikation.

Se alla Johannas inlägg
Sofie Skog

Sofie jobbar som junior content writer på Zmarta sedan januari 2021, där hon har delat ansvar för sociala medier. Sofie har tidigare jobbat flera år som säljare för privatlån såväl som för bolån, och började sin resa på Zmarta och Freedom Finance redan 2008. 

Se alla Sofies inlägg
Tone Westerholm

Tone är content writer på Zmarta sedan maj 2020. Efter journalistikstudier i USA tog hon en marknadsföringsexamen från Medieinstitutet i Stockholm. Tone har tidigare arbetat som content editor inom hotellbranschen och har erfarenhet inom såväl bolån som försäkring.

Se alla Tones inlägg