Alla våra skribenter

Angelica Lindberg

Angelica jobbar som content writer på Zmarta sedan januari 2021. Hon tog examen som språkkonsult vid Stockholms universitet år 2018. Därefter har Angelica jobbat på en av Sveriges största banker samt på Insplanet, där hon fick god erfarenhet av försäkringsbranschen.

Se alla Angelicas inlägg
Johan Nilsson

Johan är content writer på Zmarta & Elskling sedan februari 2023. Johan har tidigare studerat journalistik, media och kommunikation i England och har gedigen erfarenhet inom försäkringar och fintech-branschen.

Se alla Johans inlägg
Johanna Westerlund

Johanna jobbar som content writer för Zmarta sedan 2022. Hennes fokusområde är bolån, företagslån samt privatlån. Johanna har tidigare jobbat flera år som Copywriter och har stor erfarenhet när det kommer till sökmotoroptimering och kommunikation.

Se alla Johannas inlägg
Ola Söderlind

Ola är kommunikationsansvarig och bostadsexpert på Zmarta sedan 2022. Hans fokusområden är el, försäkringar och lån. Han har tidigare arbetat som journalist i 15 år på bland annat Aftonbladet, Expressen och Affärsvärlden.

Se alla Olas inlägg
Tone Westerholm

Tone är content writer på Zmarta & Elskling sedan maj 2020. Efter journalistikstudier i USA tog hon en marknadsföringsexamen från Medieinstitutet i Stockholm. Tone har tidigare arbetat som content editor inom hotellbranschen och har erfarenhet inom såväl el, bolån och försäkring.

Se alla Tones inlägg
Wilma Björlin

Wilma är content writer på Zmarta sedan oktober 2022. Hon har en kommunikationsexamen från Berghs School Of Communication och har arbetat som frilansande copywriter och content creator för en rad olika branscher.

Se alla Wilmas inlägg