CashBuddy

Låna pengar hos Cash Buddy trots betalningsanmärkningar

Cash Buddy är en långivare som ägs av JSM Financial Group. Företaget är specialiserat på privatlån och lägger allt fokus på kundens framtida betalningsförmåga istället för hur kundens ekonomiska situation har varit tidigare. Hos Cash Buddy kan du därför ta lån trots att du har eller har haft betalningsanmärkningar. Cash Buddy har varit verksamma med sina finansiella tjänster i Sverige och i Finland sedan 2006 och har sitt huvudkontor i Varberg.

Samla dina lån och krediter hos Cash Buddy

Minska dina kostnader och utgifter varje månad genom att samla dina dyra lån och krediter i ett mer fördelaktigt lån. Ett omläggningslån, eller samlingslån som det brukar benämnas är när du tar ett lån och bakar ihop dina mindre fördelaktiga lån i ett större lån med bättre villkor. Oftast är det enklare att få lånet beviljat hos banken om detta sänker dina kostnader och utgifter, vilket det oftast gör då du i slutändan bara betalar på ett enda lån. När du gör ansökan väljer du att ansöka om ett privatlån med syftet att samla dina lån istället för att välja ett ”nytt” lån för exempelvis konsumtion.

Hur får jag använda pengarna när jag tar ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som ofta är avsett för konsumtion. Traditionellt även kallat konsumtions lån eller blancolån. På privatlån är det oftast rörlig ränta, vilket innebär att den kan förändras över tid och följer alltid reporäntan. Ett privatlån har du också möjligheten att kostnadsfritt lösa helt eller delvis när du så önskar. Vanligtvis handlar det om summor mellan 5000 kr och upp emot 600 000 kr, men detta kan förstås variera mellan olika banker och långivare. Du bestämmer helt och hållet själv vad du vill använda pengarna till. Det kan till exempel röra sig om ett helt nytt lån för exempelvis båt köp, bilköp, en resa eller en renovering. Du har även möjlighet att ansöka om att både låna för konsumtion men också för omläggning och samlingslån av andra lån och krediter.

Hur ser kraven ut för att låna via Zmarta?

För att ta ett lån via Zmarta behöver du uppfylla dessa krav:

 • Du behöver vara minst 18 år gammal

 • Du behöver ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

 • Du behöver vara folkbokförd och bosatt i Sverige

 • Du behöver vara utan obetalda skulder hos Kronofogden per ansökningsdatumet

Cash Buddy och Zmarta hjälper även kunder med betalningsanmärkningar.

En betalningsanmärkning eller en prick, innebär att en person inte har betalat sina skulder i tid och är ofta en indikation på att en kund har misskött sina betalningar. En betalningsanmärkning sitter kvar i kreditbilden i 3 år. Skulle kunden inte inom dessa tre år ha betalat in denna skuld, blir det automatiskt ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Individuell ränta när du ansöker om privatlån

Hos Zmarta sätts alltid räntan helt individuellt baserat på dina egna förutsättningar. Dessa förutsättningar kan vara faktorer så som ålder, kreditvärdighet, din inkomst med flera. Ditt aktuella engagemang med lån och krediter spelar självklart också en stor roll för ett eventuellt utrymme för ett nytt lån. På privatlån är det rörliga räntor, vilket innebär att dessa kan förändras över tid och gå både upp och ner. Andra faktorer som spelar in kan vara det sökta beloppets storlek och även din valda återbetalningstid för det sökta beloppet.

Ansök om ett privatlån hos Cash Buddy via Zmarta

När du skickar in din ansökan hos oss på Zmarta jämförs upp till 35 långivare och banker samtidigt. Detta sker på endast en kreditupplysning hos UC, som dessa samtliga banker delar på. Att ha färre kreditupplysningar är alltid en fördel utifrån bankens perspektiv. Samtidigt som du får möjlighet att i lugn och ro välja det avtal och erbjudande som passar dig bäst, spar du tid och förhoppningsvis pengar. Vi har även duktiga handläggare på plats som gärna hjälper dig med råd och insikter kring din ekonomi och dina lån. Vi finns dessutom tillgängliga på telefon dygnet runt! Önskar du hellre att göra ansökan online utan telefonkontakt, går detta självklart också bra.

Zmartas jämförelsetjänst kan idag erbjuda följande tjänster:

 • Låneerbjudanden från upp till 35 långivare samtidigt

 • Pengarna på kontot inom 1-4 dagar

 • Endast en kreditupplysning hos UC

 • Kostnadsfri tjänst

 • Digital och smidig signering med BankID

 • Erbjuder även billån, företagslån och bostadslån

 • Jämför försäkringar och elavtal

Ansök idag på zmarta.se eller genom att kontakta vår kundservice0771-47 48 49. Du kan också göra en ansökan genom att mejla oss på info@zmarta.se.
Vi finns även tillgängliga via chatt om du inte önskar telefonkontakt.
Du kan alltid ringa oss dygnet runt.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss!