Olika låneförmedlare

Vad är egentligen en låneförmedlare? Vad skiljer en låneförmedlare från en vanlig bank eller annan typ av långivare? Vad finns det för skillnader mellan de olika låneförmedlarna? Om detta är frågor du någon gång ställt dig själv, har du kommit rätt. Zmarta hjälper dig att reda ut begreppen och skillnaderna mellan de olika företagen.

Vad är en låneförmedlare?

Trots att skillnaderna mellan en låneförmedlare och en långivare är betydligt större än vad många tror, är det vanligt att de här två aktörerna blandas ihop. Vilka är då de största skillnaderna mellan en låneförmedlare och en långivare, som exempelvis en bank? Var går gränsen mellan dem och på vilket sätt arbetar låneförmedlare och långivare ihop? Läs våra tips och artiklar om låneförmedlare för att få reda på svaren.

Direkto

Direkto är en låneförmedlare som förmedlar privatlån åt privatpersoner i Sverige, precis som...

Enklare

Enklare har ett koncept likt vårt på Zmarta med att förmedla lån till privatpersoner. Det in...

Rocker

Rocker är ett svenskt låneinstitut som hjälper dig med din privatekonomi. Visionen för Rocke...

Vilken låneförmedlare är bäst?

Sitter du och funderar på att ansöka om lån via en låneförmedlare men är osäker på vilken du ska vända dig till? Det finns en rad olika förmedlare i Sverige, och för att kunna avgöra vilken som känns tryggast och bäst för dig, är det viktigt att du känner till vad som skiljer de olika förmedlarna åt både när det gäller hur vi arbetar, vilka tjänster vi erbjuder och hur breda våra tjänster är. Läs våra artiklar om olika låneförmedlare för att skaffa dig en bättre bild av hur det ligger till.

Att välja Zmarta framför andra låneförmedlare

Trots att det finns flera olika låneförmedlare som vid första anblick kan verka väldigt lika när det handlar om tjänster och erbjudanden, finns det viktiga områden där de oftast skiljer sig. Exempel på detta är vilken frånränta som erbjuds, hur många långivare som låneförmedlaren skickar ansökan till och vilket maxbelopp för lån förmedlaren har. Som bred finansiell tjänst kan vi på Zmarta hjälpa dig inom områden där traditionella låneförmedlare inte arbetar. Vårt mål är inte bara att förse dig med bästa möjliga lån och försäkring; vi vill också erbjuda vardaglig ekonomisk hjälp du kan ta del av när som helst för att få en starkare och bättre privatekonomi. Tror du att vi är rätt för dig? Kolla i så fall in våra tjänster inom lån, försäkring, bolån och el, eller sätt dig helt enkelt till rätta och ta del av Zmarta tips – en artikelbank med tips och råd för din ekonomi.

Chatta med oss!