Billån

Låna till husvagn

2020-03-16
Zmarta privatlån

Vill du skapa nya semesterminnen eller spendera helgerna på vift? Då behöver du säkert köpa en husvagn! Som framtida husvagnsägare bör du få chansen att välja en husvagn som har allt du behöver när du ska ut och åka, och vid ett större köp krävs vanligen finansiering för drömmen. På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn ­­– helt utan kostnad.

Låna till husvagn med Zmarta.se

Jämför lån upp till 600 000 kronor och få svar inom 24 timmar. – Med vårt privatlån slipper du lämna husvagnen som säkerhet och du kan när som helst under avbetalningstiden betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnad. Avbetalningstiden varierar från mellan 1–18 år och väljs utifrån dina förutsättningar och behov för att skapa en förmånlig månadskostnad. Bra va!

Låna till husvagn utan kontantinsats

Lånet för din husvagn är inom nära räckhåll och det är inte många steg som ska passeras förrän du har din husbil på uppfarten. Privatlånet har många fördelar och förutom att det går snabbt så slipper du spara ihop till kontantinsatsen som utger en relativt stor del av köpesumman. Skulle du välja att ansöka om ett renodlat husvagnslån så hade långivaren till stor risk enbart beviljat lån om upp till 75–80 procent av köpesumman och då hade du behövt spara ihop kontantinsatsen för att finansiera resterande del. Det är alltså både enkelt och bekvämt att ansöka om privatlån till din husvagn.

Jämför lån för husvagn

Innan du köper din husvagn måste du välja ett lån som passar dig. Lånet bör både ha en överkomlig månadskostnad och den totala kostnaden för husvagnen måste vara rimlig – du ska aldrig betala för mycket. Står du inför ett lån där den totala summan är väldigt hög, rekommenderar vi att du tänker till en gång extra och värderar om husvagnen är värd det. Det är smart att vara noggrann och det viktiga är att du i slutändan är nöjd med ditt beslut och månadskostnad.

Jämför flera lån – med bara en kreditupplysning hos UC

Zmarta hjälper dig att analysera de lånealternativ som våra långivare erbjuder och vi vill att du alltid ska vara nöjd. Med vår jämförelsetjänst ansöker du om lån hos över 35 banker och långivare och trots ett stort antal ansökningar gör vi bara en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) enligt ett särskilt avtal. Hade du valt att jämföra flera banker och långivare på egen hand så hade en ny kreditupplysning tagits vid varje ny ansökan, och du hade därmed försämrat din kreditvärdighet för framtida åtaganden. Välj den smarta vägen – jämför lån med oss!

Läs även: Låna 100 000 kr

Fler i samma kategori

Se alla
Zmarta privatlån
Billån Det här behöver du tänka på inför, under och efter ditt bilköp
I den här guiden hittar du all information du behöver om att köpa bil. Det är mycket att tänka på vid bilköp. Först måst ...
Zmarta privatlån
Billån Låna till MC
Älskar du friheten när du sitter på din motorcykel eller drömmer du om att känna den? Låna till din motorcykel och gör d ...
Zmarta privatlån
Billån Billån med betalningsanmärkning
Går det att ansöka om billån med betalningsanmärkning? Självklart kan du det! Du kan dock inte ansöka om ett vanligt bil ...