Låna till husvagn

Vill du skapa nya semesterminnen eller spendera helgerna på vift? Då behöver du säkert köpa en husvagn! Som framtida husvagnsägare bör du få chansen att välja en husvagn som har allt du behöver när du ska ut och åka, och vid ett större köp krävs vanligen finansiering för drömmen. På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn ­­– helt utan kostnad.

Låna till husvagn med zmarta.se

Jämför lån upp till 500 000 kronor och få svar inom 24 timmar. – Med vårt privatlån slipper du lämna husvagnen som säkerhet och du kan när som helst under avbetalningstiden betala tillbaka hela lånet, utan extra kostnad. Avbetalningstiden varierar från mellan 1–18 år och väljs utifrån dina förutsättningar och behov för att skapa en förmånlig månadskostnad. Bra va!

Låna till husvagn utan kontantinsats

Lånet för din husvagn är inom nära räckhåll och det är inte många steg som ska passeras förrän du har din husbil på uppfarten. Privatlånet har många fördelar och förutom att det går snabbt så slipper du spara ihop till kontantinsatsen som utger en relativt stor del av köpesumman. Skulle du välja att ansöka om ett renodlat husvagnslån så hade långivaren till stor risk enbart beviljat lån om upp till 75–80 procent av köpesumman och då hade du behövt spara ihop kontantinsatsen för att finansiera resterande del. Det är alltså både enkelt och bekvämt att ansöka om privatlån till din husvagn.

Jämför lån för husvagn

Innan du köper din husvagn måste du välja ett lån som passar dig. Lånet bör både ha en överkomlig månadskostnad och den totala kostnaden för husvagnen måste vara rimlig – du ska aldrig betala för mycket. Står du inför ett lån där den totala summan är väldigt hög, rekommenderar vi att du tänker till en gång extra och värderar om husvagnen är värd det. Det är smart att vara noggrann och det viktiga är att du i slutändan är nöjd med ditt beslut och månadskostnad.

Jämför flera lån – med bara en kreditupplysning hos UC

Zmarta hjälper dig att analysera de lånealternativ som våra långivare erbjuder och vi vill att du alltid ska vara nöjd. Med vår jämförelsetjänst ansöker du om lån hos över 20 banker och långivare och trots ett stort antal ansökningar gör vi bara en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) enligt ett särskilt avtal. Hade du valt att jämföra flera banker och långivare på egen hand så hade en ny kreditupplysning tagits vid varje ny ansökan, och du hade därmed försämrat din kreditvärdighet för framtida åtaganden. Välj den smarta vägen – jämför lån med oss!

Hitta lånet med lägst ränta

250 000 kr
2 291 kr
  • Fler än 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
Ränteexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Artiklar om lån

Billån

Collector Bank erbjuder privatlån för bilköp

Om man går i bilköpartankar så kan man låna pengar hos Collector Bank. Dock erbjuds man inget direkt billån utan ett privatlån som sedan kan användas till ett bilköp, oavsett om objektet är nytt eller begagnat.

Billån

Svea Ekonomi hjälper dig med billånet

Om ett bilköp är en återkommande tanke, så kan Svea Ekonomi hjälpa till genom ett privatlån. Svea ekonomi har inget regelrätt billån – istället kan man ansöka om ett privatlån och använda det till ett bilköp. Den aktuella lånesumman kan vara alltifrån 5000 kr upp till 400 000 kr.

Billån

Ta ett billån hos Marginalen Bank

Hos Marginalen Bank kan man enkelt ansöka om ett blancolån, d.v.s. ett lån utan säkerhet där du inte pantsätter bilen. Här tar du ett privatlån som du kan använda för att köpa den bilen du vill ha. Så det är inte specifikt ett billån, utan ett privatlån som du ansöker om.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar