Låna till bil smidigt hos Ikano Bank via Zmarta

Låna pengar hos Ikano Bank via Zmarta - såhär fungerar det

Återbetalningstiden för lånet är valbar från 3 till 12 år och du kan ansöka om privatlån upp till och med 350 000 kr. Syftet med lånet bestämmer du själv och räntan sätts av banken och baseras på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Genom oss på Zmarta kan du få hjälp att hitta det bästa erbjudandet för din ekonomi. Du använder då vår kostnadsfria jämförelsetjänst som jämför lån hos upp till 35 olika långivare på totalt en kreditupplysning hos UC.

Hur lång tid tar det att få lånet utbetalt av Ikano Bank?

När du tar ett lån genom Ikano Bank via Zmarta tar det vanligen 1–4 bankdagar innan dess att du ser pengarna på kontot. Detta förutsätter dock att din ansökan inte behöver kompletteras med ytterligare information; i detta fall kan det ta lite längre tid.

Ansök om privatlån hos Ikano Bank via Zmarta och köp drömbilen

När du använder Zmartas jämförelsetjänst och du får ett erbjudande via till exempel Ikano Bank som du valt att acceptera, har du möjligheten att använda dessa pengar för att finansiera din bilaffär. Vår tjänst är helt kostnadsfri och hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för just din privatekonomi och dina affärer. Därför är det alltid bra att jämföra, så att du med säkerhet får den bästa dealen för din bilaffär.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-4024484

Billån via Zmarta

Inga artiklar hittades

Chatta med oss! Chatt