Samla bilförsäkringen med andra försäkringar

Samlar du alla dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag kan det sänka kostnaden för din bilförsäkring. Jämför olika försäkringsbolag hos Zmarta!

Samla bilförsäkringen och spara pengar

Om du samlar dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag är det möjligt att du kan få rabatt på premien, en så kallad “samlingsrabatt”. Ofta får du lägre premie ju fler försäkringar du samlar. Det finns emellertid vissa försäkringar som det inte går att få rabatt på, som till exempel personförsäkringar (sjuk-, sjukvårds- och olycksfallsförsäkringar). Bilförsäkringen brukar däremot inte vara några problem att samla med andra försäkringar.

Bättre förhandlingsläge

Generellt sätt så blir det billigare och du får ett bättre pris ju fler produkter du har hos samma försäkringsbolag. Genom att samla alla försäkringar hos samma bolag hamnar du automatiskt i ett bättre förhandlingsläge. Det är därför smart att samla bilförsäkringen. Något annat som är smart är att jämföra försäkringsbolag innan du väljer – det kan nämligen skilja väldigt mycket i pris mellan olika bolag. Jämför bilförsäkring hos Zmarta!

Billigare försäkring

Kostnaden kan variera väldigt mycket beroende på vilket bolag du väljer. Ofta kan du sänka dina försäkringskostnader om du väljer att samla dem. Det är däremot inte garanterat att du sparar pengar bara genom att samla försäkringarna – den totala kostnaden med flera försäkringsbolag kan vara lägre än samlingsrabatten. För att hitta det mest lönsamma alternativet och den billigaste bilförsäkringen gäller det att jämföra olika erbjudanden. Därför finns Zmarta – vi hjälper dig att jämföra olika bilförsäkringar så att du kan hitta den bästa lösningen för dig.

Jämför bilförsäkringar

  • Jämför flera försäkringsbolag samtidigt
  • Hitta bäst pris och villkor
  • Kostnadsfritt

Bilförsäkring

Skall jag välja hel-, halv-, eller trafikförsäkring?

När du ska skaffa bilförsäkring märker du snabbt att det är mycket att ta ställning till. Hel-, halv eller trafikförsäkring? Zmarta hjälper dig att ta reda på vad som passar dig bäst.

Bilförsäkring

Bilförsäkring Peugeot

Peugeot finns i en mängd olika modeller som passar allt ifrån citybilisten till familjen som är i behov av en stor bil att åka bekvämt i längre sträckor. Oavsett modell så behöver du en försäkring som täcker upp om något oförutsett skulle inträffa. Här lotsar vi dig igenom de olika försäkringsvarianterna för att du lättare ska kunna göra rätt val. Häng på så drar vi!

Bilförsäkring

Bilförsäkring BMW

Snygg design, driftsäkerhet och fina köregenskaper – BMW tillverkar bilar med det där lilla extra. Oavsett modell så behöver du en försäkring som täcker upp om något oförutsett skulle inträffa. Klart att du ska ha den bästa försäkringen för din dyrgrip!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar