Samla bilförsäkringen med andra försäkringar

Samlar du alla dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag kan det sänka kostnaden för din bilförsäkring. Jämför olika försäkringsbolag hos Zmarta!

Samla bilförsäkringen och spara pengar

Om du samlar dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag är det möjligt att du kan få rabatt på premien, en så kallad “samlingsrabatt”. Ofta får du lägre premie ju fler försäkringar du samlar. Det finns emellertid vissa försäkringar som det inte går att få rabatt på, som till exempel personförsäkringar (sjuk-, sjukvårds- och olycksfallsförsäkringar). Bilförsäkringen brukar däremot inte vara några problem att samla med andra försäkringar.

Bättre förhandlingsläge

Generellt sätt så blir det billigare och du får ett bättre pris ju fler produkter du har hos samma försäkringsbolag. Genom att samla alla försäkringar hos samma bolag hamnar du automatiskt i ett bättre förhandlingsläge. Det är därför smart att samla bilförsäkringen. Något annat som är smart är att jämföra försäkringsbolag innan du väljer – det kan nämligen skilja väldigt mycket i pris mellan olika bolag. Jämför bilförsäkring hos Zmarta!

Billigare försäkring

Kostnaden kan variera väldigt mycket beroende på vilket bolag du väljer. Ofta kan du sänka dina försäkringskostnader om du väljer att samla dem. Det är däremot inte garanterat att du sparar pengar bara genom att samla försäkringarna – den totala kostnaden med flera försäkringsbolag kan vara lägre än samlingsrabatten. För att hitta det mest lönsamma alternativet och den billigaste bilförsäkringen gäller det att jämföra olika erbjudanden. Därför finns Zmarta – vi hjälper dig att jämföra olika bilförsäkringar så att du kan hitta den bästa lösningen för dig.

Jämför bilförsäkringar

  • Jämför flera försäkringsbolag samtidigt
  • Hitta bäst pris och villkor
  • Kostnadsfritt

Bilförsäkring

Billigast bilförsäkring

För att hitta det försäkringsbolag som erbjuder billigast lösning till din bil kan det vara bra att jämföra innan du väljer. Läs här hur Zmarta kan hjälpa dig!

Bilförsäkring

Bilförsäkring Renault

Stor, liten eller mittemellan – oavsett vilken Renault du kör så behöver du en försäkring som passar just dig och din bil. Spana in våra tips!

Bilförsäkring

Vad är viktigast i en bilförsäkring?

Funderar du över att byta försäkringslösning till din gamla vapendragare i garaget eller vill du försäkra varenda centimeter av en sprillans nya Audi? Zmarta hjälper dig att hitta rätt bilförsäkring!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar