Finansiering till ditt företag

Ibland kan det behövas extra kapital för att få företaget att växa. Men hur gör man? Zmarta hjälper dig med att hitta rätt finansiering till ditt företag.

Bästa räntan på ditt företagslån

Finansiering är en viktig förutsättning för att få företagets verksamhet att gå runt. Särskilt starten kan vara tuff att finansiera, men oavsett vilket stadie ditt företag befinner sig i så kan det finnas ett behov av finansiering. Det kan vara precis i uppstarten som det finns ett särskilt behov av pengar, till exempel vid utbyggnad av lokal, renovering eller att man behöver anställa någon.

Låna pengar till företaget

Det är väldigt vanligt att det uppstår behov att låna pengar till företaget. Om du inte har eget kapital måste du vända dig till en finansiär, till exempel genom att ta ett banklån. Risken är att du inte erbjuds den bästa räntan på ditt företagslån. Ta hjälp av Zmarta och hitta ett företagslån med riktigt bra villkor. Via Zmarta kan du ansöka om lån hos flera långivare samtidigt med endast en kreditupplysniing. Logga enkelt in med BankID och ansök om lån på upp till på upp till 5 miljoner kronor.

Kostnadsfri jämförelse av företagslån

  • Flera långivare
  • 1 kreditupplysning på företaget
  • Kostnadsfritt

Företagslån

7 tips: Så bör du som är företagare tänka i oroliga tider

Vi på Zmarta kommer i kontakt med ett stort antal småföretagare och förstår att många är oroliga över situationen som uppstått i spåren av covid-19. Inom vissa branscher har allting mer eller mindre stannat av, en del börjar märka en avmattning, medan andra faktiskt ser en ökning i dessa oroliga tider. Hur bör man egentligen tänka för att ta sig igenom den här situationen på bästa sätt? Här får du som är företagare några tips på vägen.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar