Tävla om att vinna en iPad 128 gb via zmarta

Byt elavtal med Zmarta - tävla om iPad 128 gb!

2021-05-12

Du läste rätt! I samband med att du byter elavtal via Zmarta är du även med och tävlar om en iPad 128gb med 10,2 tums Retina-skärm. Visst är det fantastiskt? Först sparar du pengar genom att byta eltavtal, och sen har du även chansen att vinna en iPad. Det är vad vi kallar för en win-win!

För att vara med och tävla om en iPad måste du kort och gott byta elavtal via Zmarta och sedan svara på tre enkla frågor.

  1. Börja med att göra en prisjämförelse på elavtal. Det gör du genom att fylla i ditt postnummer och där efter din totala årförbrukning av el. Vet du inte hur mycket el du förbrukar per år? Oroa dig inte Zmarta hjälper dig beräkna din uppskattade förbrukning direkt i jämförelsen.

  2. Välj hur du vill sortera dina elavtal. På pris eller på kundnöjdhet. När du gjort detta val ser du alla elavtal som passar dig. Hittar du ett elavtal som är både bra och billigt väljer du det och går vidare och slutför köpet.

  3. När du slutför köpet kommer du att på svara på 3 stycken frågor. Frågorna är följande: “Vad fick dig att använda Zmarta?”, “Hur väl behöver du känna till elbolaget du byter till?” samt uppge ditt referensnummer som du får i samband med ditt köp.

Busenkelt med andra ord!

Vad tävlar man om?

Du som deltar i tävlingen har möjlighet att vinna en iPad med 128 gb minne. IPadenhar en 10,2 tums Retina-skärm som låter dig uppleva detaljerade färger. iPaden kommer utrustad med ett A12 Bionic-chip som låter dig spela även de mest grafikkrävande spelen och redigera videos i 4K. Kameran på baksidan är en 8 megapixel kamera och den främre är en FaceTime HD-kamera som låter dig prata med nära och kära i HD eller ta riktigt tydliga selfies.

Hur vinner jag?

En jury kommer att utse vinnarna baserat på svaren du anger på frågorna i samband med ditt köp.

Vad händer om jag vinner?

Om du blir en av vinnarna I tävlingen kommer vi på Zmarta att kontakta dig via telefon för att informera dig om att just du vunnit tävlingen. I samtalet kommer vi även säkerställa att vi har rätt uppgifter till dig så vi kan skicka iPaden till dig.