Billån

Köp ny bil med Komplett Banks privatlån via Zmarta

2020-10-26
Komplett BANK se logo

Hos Komplett Bank via Zmarta har du möjlighet att via ett privatlån finansiera ditt
bilköp. Du kan ansöka om att låna upp till 500 000 kr helt utan säkerhet och där du slipper undvara kontantinsatsen på 20% och istället kan låna hela summan direkt. Använd Zmartas jämförelsetjänst för att få tag i det bästa erbjudandet för din bilaffär.

Låna pengar upp till 500 000 kr hos Komplett Bank via Zmarta

Du ansöker om lån hos Komplett Bank via Zmarta genom att fylla i låneansökan direkt hos Zmarta. När du skickat in den får du svar inom 24 timmar och du signerar sedan med hjälp av ditt BankID. Kolla så att du uppfyller ansökningskraven och att dina uppgifter stämmer innan du skickar in din ansökan. Du kan också skriva under din låneansökan med papper och penna, istället för BankID. Men då tar ansökningsprocessen lite längre tid eftersom ansökan behöver skickas in till oss på Zmarta via post.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot?

När svaret kommer och det är positivt, kan du vänta dig att pengarna finns på ditt bankkonto inom ett par bankdagar. För att få dem så snabbt som möjligt, signerar du avtalet med mobilt BankID. I annat fall skickas avtalet hem först och du behöver signera med vanlig blå bläckpenna för att det ska godkännas, därefter returnera med vanlig post. Så snabbast och smidigast både för dig och banken, är om du signerar skuldebrevet digitalt med ditt BankID.

Zmarta hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för din bilaffär

Det är då inget klassiskt billån du ansöker om utan det är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet som du kan lösa helt eller delvis när du vill. Du anger i ansökan att syftet med lånet är för ett bilköp. Räntan kommer att sättas individuellt baserat på just dina ekonomiska förutsättningar och den kreditupplysning vi tar hos UC. Fördelen med att använda Zmartas jämförelsetjänst är att du kan låna hela summan och behöver därmed inte undvara den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20 %.

När du dessutom använder Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst, jämför vi erbjudande från upp till 35 olika aktörer för att du ska hitta de bästa villkoren för din affär. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket är fördelaktigt för dig även framåt om du skulle behöva låna pengar igen. Ju färre kreditupplysningar, desto bättre brukar villkoren bli.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-2705755 (1)

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.