Billån

Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Friia via Zmarta

2020-10-28
Friia-logo

Via Zmarta har du möjligheten att ansöka om lån mellan 10 000 kr och upp till 70 000 kr hos Friia. Behöver du ett högre belopp för din framtida bilaffär, jämför Zmarta lån upp till 600 000 kr från över 30 långivare på endast en kreditupplysning hos UC. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något.

Privatlån – ansök om lån från Friia via Zmarta

Hos Friia via Zmarta har du möjlighet att ansöka om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, upp till 70 000 kr. Du har möjlighet att lösa lånet kostnadsfritt när helst du önskar. Räntorna på privatlån är alltid rörliga och följer reporäntan. Dessa sätts också helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din kreditupplysning. Är du ute efter ett högre belopp jämför Zmarta lån upp till 600 000 kr.

När sätts pengarna in på mitt konto?

När du har accepterat och valt ett låneerbjudande via Zmarta, får du vanligtvis en länk till ett skuldebrev skickat till din e-post från den bank eller långivare du valt att låna ifrån. När du sedan signerat med ditt BankID brukar det ta ungefär 1–3 vardagar tills dess att du ser pengarna på kontot. Det kan såklart ta något längre tid ifall du behöver komplettera med exempelvis ett arbetsgivarintyg, en lönespecifikation eller en id-handlingskopia.

Låna pengar genom Zmarta och köp din drömbil – Vi hjälper dig!

Det är då inget klassiskt billån du ansöker om utan det är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet som du kan lösa helt eller delvis när du vill. Du anger i ansökan att ändamålet med lånet är för ett bilköp. Räntan kommer att sättas individuellt baserat på just dina ekonomiska förutsättningar och den kreditupplysning vi tar. Fördelen med att använda Zmartas jämförelsetjänst är att du kan låna hela summan och behöver därmed inte undvara den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20 %.
När du dessutom använder Zmartas kostnadsfria jämförelsetjänst, jämför vi erbjudanden från upp till 35 aktörer för att du ska hitta de bästa villkoren för din affär. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket är fördelaktigt för dig även framåt om du skulle behöva låna pengar igen längre fram. Ju färre kreditupplysningar, desto bättre brukar dina erbjudande bli.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-451590

Fler i samma kategori

Se alla
skjema-billan-h850c
Billån Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs via Zmarta
Resurs erbjuder idag privatlån för bilköp med summor mellan 10 000 kr och upp till 400 000 kr. Går du i tankar om en ny ...
10 låna till motorcykel
Billån Låna till motorcykel
Det finns olika sätt att finansiera ditt köp av motorcykel, genom ett mc-lån eller ett privatlån.
15 låna pengar till husvagn
Billån Låna till husvagn
På Zmarta kan du jämföra och hitta privatlån som finansiering för din husvagn.