Bilförsäkring

Så hittar du försäkringen som täcker mest

2019-10-22 Angelica Lindberg
försäkring som täcker

De flesta hushåll har idag någon form av hem- och bilförsäkring för att vara skyddade mot eventuella olyckor, skador och stölder. Eftersom försäkringsbranschen är så stor har det idag blivit svårare att sålla ut de bolag som faktiskt täcker mest för dina pengar. För ett tag sedan kände vi på Zmarta att krångliga försäkringsprocesser ska få sitt slut och nu firar vi ett år som försäkringsförmedlare. Hurra!

Jämför och hitta rätt bilförsäkring

Ska du teckna en bilförsäkring men är i valet och kvalet om att välja mellan en halv- eller helförsäkring, hur hög självrisken ska vara eller om du rentav ska välja din bil efter försäkringskostnaden? Det är en djungel att hitta rätt försäkring men idag finns ett flertal jämförelsesidor som hjälper dig se vilken försäkring som passar dina behov bäst. Med Zmartas jämförelsetjänst fyller du enkelt i bilens registreringsnummer, ditt personnummer, e-postadress och boendeform och sen får du flera kostnadsförslag direkt – och dessutom helt kostnadsfritt!

ZmartaBetyg hjälper dig värdera bilförsäkringar

När du ska välja bilförsäkringen är det smart att se över flera olika aspekter och det är ofta lätt att stirra sig blind priset. Vi vill göra jämförelsen ännu enklare och då finns vårt ZmartaBetyg som värderar andra viktiga delar av försäkringen, som exempelvis villkor och självrisker. ZmartaBetyget baseras alltså både på kostnad och hur mycket försäkringen faktiskt täcker. Smart va!

Hemförsäkringen som täcker mest

En hemförsäkring kan ibland kännas onödig när man precis fått sin första bostad. Ekonomin är inte den fetaste och det känns kanske som att man ändå inte har några dyra prylar. Det kan också kännas dumt att byta en hemförsäkring som fungerat alla andra år. Vi på Zmarta tycker verkligen inte att en hemförsäkring är onödig och det är inte heller dumt att åtminstone jämföra andra försäkringar ifall man kan få ett bättre avtal via andra försäkringsbolag.

Jämför hemförsäkring med Zmarta

Ta hand om dig själv och dem du bryr dig om! På Zmarta.se kan du jämföra hemförsäkringar som ger dig ett brett och bra skydd. Vi hjälper dig hitta en försäkring som inte bara skyddar din bostad utan även din familj och dina behörigheter. När du ändå är igång – passa på att kika efter skydd mot stöld, brand, läckage, rättsskydd, reseförsäkring och rån- och överfallsskydd. Ja, allt sånt som borde vara självklart i din hemförsäkring.

Fler i samma kategori

Se alla
Skylt som visar parkerings- och stoppförbud samt att bilen kommer bli bortbärgad.
Bilförsäkring Parkeringsböter
Läs vår guide om parkeringsböter för att undvika oönskade överraskningar på din vindruta.
Kvinna i stickad tröja och orange mössa laddar en hybridbil.
Bilförsäkring Hybridbil
Lär dig allt om de populära och miljövänliga hybridbilarna, vilka olika typer som finns och hur de fungerar.
Bil
Bilförsäkring Ställa av bil: Så fungerar det
Har du en bil som du inte använder? Vi går igenom hur du ställer av bilen steg för steg.