Bilförsäkring

Så hittar du försäkringen som täcker mest

2019-10-22
Så får du en billig bilförsäkring.

De flesta hushåll har idag någon form av hem- och bilförsäkring för att vara skyddade mot eventuella olyckor, skador och stölder. Eftersom försäkringsbranschen är så stor har det idag blivit svårare att sålla ut de bolag som faktiskt täcker mest för dina pengar. För ett tag sedan kände vi på Zmarta att krångliga försäkringsprocesser ska få sitt slut och nu firar vi ett år som försäkringsförmedlare. Hurra!

Jämför och hitta rätt bilförsäkring

Ska du teckna en bilförsäkring men är i valet och kvalet om att välja mellan en halv- eller helförsäkring, hur hög självrisken ska vara eller om du rentav ska välja din bil efter försäkringskostnaden? Det är en djungel att hitta rätt försäkring men idag finns ett flertal jämförelsesidor som hjälper dig se vilken försäkring som passar dina behov bäst. Med Zmartas jämförelsetjänst fyller du enkelt i bilens registreringsnummer, ditt personnummer, e-postadress och boendeform och sen får du flera kostnadsförslag direkt – och dessutom helt kostnadsfritt!

ZmartaBetyg hjälper dig värdera bilförsäkringar

När du ska välja bilförsäkringen är det smart att se över flera olika aspekter och det är ofta lätt att stirra sig blind priset. Vi vill göra jämförelsen ännu enklare och då finns vårt ZmartaBetyg som värderar andra viktiga delar av försäkringen, som exempelvis villkor och självrisker. ZmartaBetyget baseras alltså både på kostnad och hur mycket försäkringen faktiskt täcker. Smart va!

Hemförsäkringen som täcker mest

En hemförsäkring kan ibland kännas onödig när man precis fått sin första bostad. Ekonomin är inte den fetaste och det känns kanske som att man ändå inte har några dyra prylar. Det kan också kännas dumt att byta en hemförsäkring som fungerat alla andra år. Vi på Zmarta tycker verkligen inte att en hemförsäkring är onödig och det är inte heller dumt att åtminstone jämföra andra försäkringar ifall man kan få ett bättre avtal via andra försäkringsbolag.

Jämför hemförsäkring med Zmarta

Ta hand om dig själv och dem du bryr dig om! På Zmarta.se kan du jämföra hemförsäkringar som ger dig ett brett och bra skydd. Vi hjälper dig hitta en försäkring som inte bara skyddar din bostad utan även din familj och dina behörigheter. När du ändå är igång – passa på att kika efter skydd mot stöld, brand, läckage, rättsskydd, reseförsäkring och rån- och överfallsskydd. Ja, allt sånt som borde vara självklart i din hemförsäkring.

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna sitter i sängen och kollar på mobilen tillsammans med en katt.
Bilförsäkring Ska jag välja helförsäkring, halvförsäkring eller bara trafikförsäkring till min bil?
Vilken bilförsäkring du ska välja beror delvis på vilken bil du har. Så här väljer du rätt bilförsäkring.
vinterdack
Bilförsäkring Dags att byta till vinterdäck – tänk på det här!
Vintern står för dörren och med den är det även dags för däckbyte. Här reder vi ut vilka datum som gäller för däckbyte, ...
Så får du en billig bilförsäkring.
Bilförsäkring Så enkelt kan du se över och byta bil- och hemförsäkring
Att på egen hand jämföra försäkringar är både svårt och tidskrävande. Tjänsten Zmarta jämför blixtsnabbt bil- och hemför ...