Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
  • Upp till 35 långivare
  • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret

Smarta val i vardagen

Vi på Zmarta gör allt vi kan för att hjälpa dig att göra smarta val i din privatekonomi. Därför vill vi dela med oss av så mycket kunskap som möjligt om vad du ska tänka på när det handlar om pengar.

Bör man välja fast eller rörlig ränta 2023?

Riksbanken har vid flera tillfällen höjt styrräntan på grund av den höga inflationen. Hur bör man egentligen tänka – borde man binda lånet eller behålla det rörligt? Vi guidar dig på vägen.

Skatteåterbäring 2023 – en enkel guide

Vad är skatteåterbäring? Vad måste man göra och vilka datum får man inte glömma? I vår artikel om skatteåterbäring 2023 kan du läsa allt du behöver veta.

Så lyckas du med din löneförhandling

Löneförhandlingen är ett tillfälle där du och din arbetsgivare kommer överens om en rimlig lönenivå. Under förhandlingen har du ofta möjligheten att höja din inkomst – något du bör försöka ta vara på.

Viktigt vid val av bank

Vad är viktigt för dig när det gäller din privatekonomi och val av bank? En personlig relation, smarta digitiala lösningar eller rätt och slätt att du får så låg ränta som möjligt på dina lån? Läs våra tips och artiklar om allt som rör din privatekonomi!

Kunskap för en stabil ekonomi

Viktigast av allt för att kunna göra kloka privatekonomiska val är kunskap. Vi hoppas att våra tips, artiklar och nyheter kan vara givande. Har du funderingar kring Zmarta och hur vår tjänst fungerar kan du alltid läsa under ”Vad är Zmarta?” och ”Kundtjänst” i menyn högst upp på sidan.
Chatta med oss! Chatt