Hitta lånet med lägst ränta

Menade du ?
  • Upp till 35 långivare
  • 1 kreditupplysning hos UC

*Ränteex.: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 5.95% (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.11%, tot. belopp 239 262:-,
kostnad 1 994:-/mån (120 mån avbet.). Räntor 2022-05-30.

Individuell ränta 2.95–26.05% (effektiv ränta 2.99–29.40%). Återbet. tid 1-20 år.

Minska formuläret

Smarta val i vardagen

Vi på Zmarta gör allt vi kan för att hjälpa dig att göra smarta val i din privatekonomi. Därför vill vi dela med oss av så mycket kunskap som möjligt om vad du ska tänka på när det handlar om pengar.

Riksbanken chockhöjer styrräntan - vad bör du tänka på?

Riksbanken har höjt styrräntan med hundra punkter (en procentenhet) från 0.75% till 1.75% vilket är den högsta höjningen sedan 1991. Det är en chockhöjning som kommer att påverka hushållen rejält, ännu mer då styrräntan förväntas höjas ännu mer under det kommande halvåret. Hur kommer höjningen påverka dig?

Höga elpriser och dyr elräkning? – hur du överlever vintern 2022

Vi känner alla av det mer eller mindre. Elpriset och hur det månad för månad känns lite extra när man öppnar räkningen för att se vad elräkningen ligger på. Är du orolig för vintern? Känner du ångest av att inte ha 50 000 kr undanlagt för skyhöga räkningar? Vi förstår dig!

På 5 minuter kommer du kunna läsa hur elpriserna växer, hur de påverkar vår vardag och vad du kan göra för att sänka dina elkostnader.

Flyttguide: 9 saker att tänka på vid flytt

Är det dags att flytta? Det är en hel del att tänka på vid en flytt och det är lätt att bli stressad. Saker ska packas, släp bokas, elavtal och bredband tecknas, för att inte tala om den tidskrävande flyttstädningen. Med vår flyttguide vill vi hjälpa dig att få en så smidig flytt som möjligt! 

Viktigt vid val av bank

Vad är viktigt för dig när det gäller din privatekonomi och val av bank? En personlig relation, smarta digitiala lösningar eller rätt och slätt att du får så låg ränta som möjligt på dina lån? Läs våra tips och artiklar om allt som rör din privatekonomi!

Kunskap för en stabil ekonomi

Viktigast av allt för att kunna göra kloka privatekonomiska val är kunskap. Vi hoppas att våra tips, artiklar och nyheter kan vara givande. Har du funderingar kring Zmarta och hur vår tjänst fungerar kan du alltid läsa under ”Vad är Zmarta?” och ”Kundtjänst” i menyn högst upp på sidan.
Chatta med oss! Chatt