Finansiera bilköpet med ett privatlån hos Resurs Bank via Zmarta

Låna pengar till fördelaktig ränta med Resurs Banks privatlån via Zmarta

När du ansöker om billån genom Resurs Bank via Zmarta, är det inget regelrätt billån utan ett blancolån du ansöker om. Räntorna hos Resurs Bank och Zmarta är alltid individuella och baseras på din kreditupplysning och din ekonomiska situation. De behöver alltid ta en sedvanlig kreditupplysning hos UC när du ansöker om lån.

Så lånar du pengar till bilköpet hos Resurs Bank via Zmartas jämförelsetjänst

Genom Resurs Bank via Zmarta kan du låna pengar genom att ansöka online, via post eller ringa vår kundservice direkt. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte dig till något. Efter att banken behandlat din ansökan och du fått ett lån beviljat kan du signera med BankID eller skriva under lånehandlingarna hemma i lugn och ro. Därefter har du normalt pengarna på kontot inom 1–4 dagar. Du anger i ansökan att ändamålet med lånet ska gå till ett bilköp.

Privatlån hos Resurs Bank via Zmarta kan användas som ett billån

Du anger i din ansökan vilket syfte eller ändamål du har med lånet. I ditt fall kanske det gäller ett bilköp och då är det ett nytt lån du tar med ändamål: bilköp. Istället för att själv tillgå kontantinsatsen så lånar du hela summan direkt av Resurs Bank via Zmarta. Använd dig gärna av vår kostnadsfria jämförelsetjänst för lån till ditt bilköp, så att du garanterar att du får det bästa erbjudandet med bäst villkor.

Läs även: Byta in bil med lån
Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

mini-cooper-auto-model-vehicle

Chatta med oss! Chatt