Lån som möjliggör företagsdrömmen

Drömmer du om att starta eget? Låt inte pengar vara det som hindrar dig. Zmarta guidar dig i hur du ska tänka när du vill låna pengar för att köpa företag.

Lägsta räntan på ditt företagslån

Se till att få så bra villkor som möjligt när du lånar till företaget. Ansök om företagslån via Zmarta – med vår finansiella tjänst får du hjälp att hitta det företagslån som passar ditt och företagets behov. Fyll i ansökan redan nu så ser vi till att du får lägsta räntan på ditt företagslån.

Rätt företagslån

Behöver du hjälp med att ta företaget till nästa nivå? Då kan Zmarta hjälpa dig genom att hitta rätt lån till din firma. Via oss kan du låna till företaget upp till 500 000 kronor och får tillgång till beviljad lånesumma inom en bankdag.

Snabb lånehjälp för din firma

Ett lån kan innebära en stor positiv förändring. Ska ni bygga ut, skaffa ny lokal eller behöver uppdatera er utrustning? Hos oss kan du som har ett aktiebolag eller enskild firma ansöka om företagslån upp till 500 000 kr. Processen går snabbt och smidigt i tre enkla steg där du får svar på din ansökan direkt.

Kostnadsfri jämförelse av företagslån

  • Flera långivare
  • 1 kreditupplysning på företaget
  • Kostnadsfritt

Företagslån

7 tips: Så bör du som är företagare tänka i oroliga tider

Vi på Zmarta kommer i kontakt med ett stort antal småföretagare och förstår att många är oroliga över situationen som uppstått i spåren av covid-19. Inom vissa branscher har allting mer eller mindre stannat av, en del börjar märka en avmattning, medan andra faktiskt ser en ökning i dessa oroliga tider. Hur bör man egentligen tänka för att ta sig igenom den här situationen på bästa sätt? Här får du som är företagare några tips på vägen.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar