Privatekonomi

Mer pengar i fickan när du samlar dina lån

2020-06-03 Tone Westerholm
spargris och kvinna

Flera smålån med olika räntor kostar ofta mer än vad ett större lån gör.
Samla lånen och få mer pengar över. Zmarta hjälper dig att jämföra upp till 35 långivare på endast en kreditupplysning från UC. Dessutom är det helt kostnadsfritt!

Visste du att du kan få mer pengar i fickan genom att samla dina lån och krediter? Att ha flera smålån och krediter med olika stora räntor kostar generellt mer än vad ett större lån med en ränta gör. Samla lånen via Zmarta och få pengar över till annat.

Höga månadskostnader med flera smålån och krediter

Sprucken mobilskärm, bilen gick inte igenom besiktningen och semestern runt hörnet. Anledningarna är många till varför ett nytt lån eller en kredit kan kännas rätt eller är rent av nödvändigt. Tyvärr slutar det ofta med flera höga räntor som gör att den sammanlagda månadskostnaden är allt annat än billig eller prisvärd.

Samla dina lån och få pengar över till annat

En enkel lösning för att slippa höga räntor och kostnader som skjuter i taket är att samla lånen i ett större lån. På så vis betalar du bara en ränta och har både en bättre överblick och kontroll över utgifterna. En ränta på ett större lån är oftast billigare än flera smålån med olika höga räntor, även om det totala lånebeloppet är densamma.

Via Zmarta kan du samla dina smålån upp till 600 000 kronor. Med endast en kreditupplysning hos UC jämförs upp till 35 långivares villkor och räntor för att du enkelt ska se vilket lån som gynnar dig mest. Bättre villkor och lägre ränta = mer pengar i fickan att lägga på något annat.

Läs även: Hopbakslån

pexels-photo-3943716

Fler i samma kategori

Se alla
kvinna söker på mobilen
Privatekonomi Lån utan inkomst - så lyckas du
Pension, A-kassa, sparkapital, du behöver inte ha en tillsvidareanställning för att låna utan inkomst?
betala skuld lapp på borde med penna.
Privatekonomi Lån trots Kronofogden - går det?
Lån hos Kronofogden och planerar att ta lån?