Ta lån som student

Är du student och vill låna pengar? Kanske för att ta körkort eller för att få ihop kontantinsatsen till en lägenhet? Lugn, Zmarta hjälper dig.

Kan en student få lån?

Få studenter har av naturliga skäl möjlighet att spara ihop tillräckligt med kapital för att till exempel köpa en bil eller bostad. Studielån och bidrag täcker det mest nödvändiga där tips och råd om att spara känns avlägsna. Det kan även vara svårt att få ekonomin att gå ihop när man inte har en fast inkomst och lever på studiemedel. Bara för att man är student så betyder det inte att man är befriad från livets händelser. Kanske vill du gifta dig eller resa iväg en längre tid? Då kan det finnas behov för att låna pengar.

Vilka uppgifter behövs?

Som student är det inte ovanligt att behöva låna pengar och bara naturligt att du inte har råd att lägga ut allt på en och samma gång. Då kan det löna sig att ta upp ett lån som du sedan kan betala av. Långivaren vill ofta ha uppgifter såsom ålder, årsinkomst och information kring om du har någon betalningsanmärkning innan du beviljas ett lån.
Många långivare beviljar lån upp till 350 000 – 600 000 kronor.

Få bra lånevillkor

När du som student ska låna penga är det kanske särskilt viktigt att få så låg ränta och goda villkor som möjligt. Därför gör vi på Zmarta allt vi kan för att hjälpa dig. Ansök online genom en enkel lånprocess. Ansökan tar bara tre minuter och du slipper gå till banken eller tala med flera olika långivare. Zmarta fixar detta åt dig! Du binder inte upp dig till något genom att ansöka och det är helt kostnadsfritt.

Hitta lånet med lägst ränta

  • 30 långivare
  • 1 kreditupplysning
  • Kostnadsfritt
250 000 kr
2 291 kr
Ränteexempel:

Annuitetslån 14 år, 250 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86%, tot. belopp 384 821:-, kostnad 2 291:-/mån (168 avbet.). Räntor 2020-01-20

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Artiklar om lån

Privatlån

Att ta lån med låg inkomst

När inkomsten är låg blir behovet att låna pengar högre men för att beviljas lån krävs ofta en högre inkomst. Ett riktigt Moment 22 om du frågar oss. Bara lugn, Zmarta hjälper dig!

Privatlån

Blancolån utan kreditupplysning (UC)

Blancolånet passar dig som vill låna pengar utan att behöva lämna säkerhet för lånet. Själva blancolånet har samma innebörd som ett privatlån där man inte behöver lämna någon säkerhet för lånet som exempelvis vid ett bostads- eller bilköp.

Privatlån

Låna till renoveringen

Drömmer du om att renovera din bostad men saknar kapitalet för att finansiera förändringen? Det är inga problem, du kan skaffa kapital på flera olika sätt.

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar