MyLoan

MyLoan var en svensk finansiell tjänst som startades 2010, som numera är en del av Zmarta. Deras affärsidé var att hjälpa sina kunder låna pengar, teckna trygghetsförsäkring, jämföra sparande och aktiedepåer samt att samla sina befintliga lån. Detta gjorde MyLoan genom att bland annat jämföra låneerbjudanden från flera olika banker och långivare.

Vilka var MyLoan?

MyLoan var en jämförelse- och förmedlingstjänst inom lån, sparande, aktiedepåer och försäkringar med fokus på privatlån. Genom dem gjordes bara en kreditupplysning via UC men din ansökan behandlades av de 18 olika banker och låneinstitut som MyLoan samarbetade med. Tanken med MyLoans jämförelsetjänst var bland annat att du som kund skulle kunna jämföra låneerbjudanden från flera banker samtidigt och slippa gå till varje bank. Med MyLoan kunde kunderna ansöka online hemifrån och behövde inte söka hos varje låneinstitut separat. Kunden slapp på så sätt dra på sig onödigt många kreditupplysningar och försämra sin kreditvärdighet.

När MyLoan blev Zmarta

År 2018 blev MyLoan en del av Zmarta i samband med att Zmarta köpte Insplanet, som MyLoan då tillhörde. Det betyder att MyLoans jämförelse- och förmedlingstjänst går nu under Zmarta. Hos Zmarta kan du ansöka om privatlån, bolån och samla dina tidigare lån och krediter samt jämföra upp till 35 långivare samtidigt med bara en kreditupplysning hos UC. Det ger dig en överblick på vilken långivare som erbjuder dig ett lån med bäst villkor och ränta – på så vis sparar du både tid och pengar.

FRIHET

Inga artiklar hittades

Chatta med oss! Chatt