Zmarta privatlån

Så tar du ett privatlån till bil hos Santander via Zmarta

2020-06-30

Med Santanders privatlån kan du låna upp till en summa av 350 000 kr. Det är ett privatlån, ett lån utan säkerhet, som du kan lösa in när du önskar. Använd gärna vår jämförelsetjänst på Zmarta för att få tag på det bästa erbjudandet till ditt bilköp.

Så lånar du pengar hos Santander via Zmarta

När du skickar in din ansökan till oss på Zmarta jämför vi upp till 35 långivare åt dig för att hitta det erbjudandet med bäst villkor. Tjänsten är helt kostnadsfri och totalt tar vi en enda kreditupplysning hos UC. Du har möjlighet att ansöka via webben och vår hemsida eller om du önskar att prata med någon så finns vi dygnet runt på telefon.

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot när jag lånar av Santander via Zmarta?

Det är en normal process med signering av skuldebrev, via BankID eller skriftligen per post. Därefter tar det normalt 1–4 vardagar till utbetalning av ditt lån. Såvida du inte behöver komplettera med något, exempelvis en ID-kopia eller arbetsgivarintyg, då det kan ta någon dag extra.

Ansök om privatlån hos Santander via Zmarta för att finansiera ditt bilköp

Det är då inget regelrätt billån du ansöker om utan det är ett privatlån. Du anger i ansökan att syftet med lånet är för ett bilköp. Räntan kommer att sättas individuellt baserat på just dina ekonomiska förutsättningar och den kreditupplysning vi tar. Fördelen med att använda Zmartas jämförelsetjänst är att du kan låna hela summan och behöver därmed inte undvara den annars obligatoriska kontantinsatsen på 20 %.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp