Låna pengar till drömbilen hos Remember via Zmarta

Såhär fungerar Remembers privatlån

Av Remember via Zmarta kan du låna upp emot 500 000 kr och med en maximal återbetalningstid på 15 år. Räntorna på privatlån sätts alltid individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och din framtida återbetalningsförmåga. När du använder dig av Zmartas jämförelsetjänst får du en kostnadsfri jämförelse från upp till 35 olika långivare. Vi tar dessutom totalt en kreditupplysning hos UC, vilket bara är en fördel för dig. __Hos Remember via Zmarta kan även du med betalningsanmärkningar ansöka om privatlån upp till 500.000 kr. __

Hur lång tid tar det att få pengarna på kontot?

Remember och Zmarta är relativt snabba i sin handläggning och som regel brukar de kunna ge besked samma dag, med vissa undantag. Det kan vara så att det tar upp till tre dagar i somliga fall, oftast gäller det då en komplettering av något slag. Har du fått svar om ett beviljat lån och signerar avtalet med BankID, brukar du kunna ha pengarna på kontot inom 1–4 vardagar.

Ansök om privatlån hos Remember via Zmarta för att köpa drömbilen

Vid en privatlåneansökan hos Remember via Zmarta är det inte ett regelrätt billån du söker om, utan du ansöker då om ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Fördelen kan vara att du även lånar till själva kontantinsatsen, som vid ett vanligt billån brukar innebära 20% av köpsumman. Med andra ord lånar du för hela bilköpet i samma lån och du behöver inte ha sparat undan dessa 20% på egen hand före bilköpet.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

car

Chatta med oss! Chatt