Zmarta Företagslån

Behöver du utöka personalstyrkan eller drömmer du om att renovera din frisörsalong? Oavsett varför du är i behov av kapital så hjälper vi dig med finansieringen till företaget. Hos Zmarta kan du ansöka om företagslån upp till 5 miljoner kronor.

Låna till företaget

Rätt finansiering kan vara en förutsättning för att nå nästa nivå i företagandet. Särskilt i den initiala fasen men även i andra lägen kan det finnas behov för kapital. Det är lättare att låna till företaget än du tror – Zmarta hjälper dig att hitta företagslån med bäst möjliga lånevillkor.

Lägsta räntan på ditt företagslån

Du har säkert redan koll på att det smartaste du kan göra innan du ansöker om lån är att jämföra. Antingen kontaktar du själv ett antal banker och långivare eller så låter du helt enkelt Zmarta göra jobbet. Vi jämför flera olika banker och långivare åt dig helt kostnadsfritt, sen väljer du företagslånet med bäst villkor för dig och ditt företag.

Varför ansöka om företagslån via Zmarta?

Du är långt ifrån ensam om att behöva låna pengar, det är många som behöver hjälp för att kunna utveckla sin affärsidé. För att du ska få lånet med lägst möjliga ränta lönar det sig att ansöka via Zmarta. Vi hjälper dig att hitta det bästa företagslånet åt dig så du slipper gå igenom hela den processen själv. När du tar hjälp av Zmarta kan du också känna dig säker på att de långivare vi samarbetar med är proffs på just det här med företagslån. Själv kan du istället koncentrera dig på att ta ditt företag till nästa nivå.

Så här enkelt ansöker du om företagslån via Zmarta:

1. Fyll i lånebelopp

Ange hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du önskar.

2. Inloggning

Logga enkelt in med BankID.

3. Vi samlar in erbjudanden

Vi skickar din ansökan vidare till ett antal långivare som gör en bedömning av företagets ekonomi.

4. Du väljer det lån som passar dig bäst

Du får besked och väljer lånet med bäst villkor.

5. Lånet betalas ut

Pengarna sätts in på ditt konto. Lycka till med företagandet!

Kostnadsfri jämförelse av företagslån

  • Flera långivare
  • 1 kreditupplysning på företaget
  • Kostnadsfritt

Företagslån

7 tips: Så bör du som är företagare tänka i oroliga tider

Vi på Zmarta kommer i kontakt med ett stort antal småföretagare och förstår att många är oroliga över situationen som uppstått i spåren av covid-19. Inom vissa branscher har allting mer eller mindre stannat av, en del börjar märka en avmattning, medan andra faktiskt ser en ökning i dessa oroliga tider. Hur bör man egentligen tänka för att ta sig igenom den här situationen på bästa sätt? Här får du som är företagare några tips på vägen.

Företagslån

Fem myter om att vara egenföretagare

Zmarta slår hål på några myter om entreprenörskap och bekräftar samtidigt att vissa ändå innehåller ett korn av sanning…

Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Inga artiklar hittades

Se fler artiklar