Låneförmedlare

Bank24

2019-10-22 Johanna Westerlund
Zmarta generic

Bank24 är en jämförelsesajt där du kan jämföra räntor hos olika banker och låneinstitut.

Tjänster inom privatekonomi

Hos Bank24 kan man hitta bästa pris eller ränta på tjänster inom privatekonomi.Deras jämförelsetjänst är kostnadsfri och meningen med sidan är att hjälpa människor att spara pengar när de ska låna, investera eller placera. Bank24 jämför kreditinstitut och banker i flera olika segment där de listar företagen i fallande ordning (företagen med den bästa effektiva årsräntan listas överst). Förhoppningen är att alla Sveriges banker och kreditinstitut ska vara med i deras jämförelser.

Låna pengar

Bank24 ägs och drivs av Turneround Webb AB, som är ett webbproduktionsbolag. Vill man låna pengar så kan Bank24 jämföra räntan hos långivare som ger ut snabblån, bolån, blancolån, företagslån. Tjänsten går även att användas av den som har betalningsanmärkningar och vill låna pengar. Jämfört med Zmarta så förmedlar inte Bank24 några lån utan fungerar enbart som en jämförelsesida.

Sparande

Förutom att jämföra banker och långivare gällande lån så erbjuder Bank24 även möjligheten att jämföra till exempel olika räntor, priser och avgifter på kreditkort. För dig som söker spartjänst går det också bra att jämföra hos Bank24 – du kan till exempel jämföra sparkonto, bankavgifter eller pensionssparande.

photo-1613292252537-be6ada176e0e

Fler i samma kategori

Se alla
Zmarta generic
Låneförmedlare Direkto
Direkto är en låneförmedlare som förmedlar privatlån åt privatpersoner i Sverige, precis som Zmarta. Direkto förespråkar ...
Zmarta generic
Låneförmedlare Enklare
Enklare har ett koncept likt vårt på Zmarta med att förmedla lån till privatpersoner. Det innebär att de inte själva lån ...
Zmarta generic
Låneförmedlare Rocker
Rocker är ett svenskt låneinstitut som hjälper dig med din privatekonomi. Lär dig mer om Rocker.