Företagslån

Egenföretagare – tänk på det här

2019-12-04 Johanna Westerlund
egen företagare

Har du en grym idé, alltid drömt om eget företag eller är du bara helt vansinnigt trött på din chef? Oavsett skäl till att du startar eget så kan det kännas som mycket att tänka på. Lugn, bara lugn. Zmarta hjälper dig!

Affärsplan

Få ner din affärsidé på papper! Konkretisera din idé och hur du tänker att allt ska gå runt i form av en affärsplan. Det är ett första steg till att drömmen ska bli verklighet. Var inte rädd för att göra ändringar i affärsplan under resans gång – ingen behåller sin ursprungliga plan helt och hållet utan ger dig bara något att utgå ifrån och förhålla dig till. Du måste se till att börja någonstans! Affärsplanen är trots allt grunden till allt vidare arbete och det blir mycket lättare att gå igång på din affärsidé om den finns beskriven i text.

Se över finansieringen

Som entreprenör måste du ha tillräckligt med kapital för att kunna investera. Det gäller alltså att ha pengar och för många nyföretagare är just finansieringen det största problemet. Låt inte pengar vara det som hindrar dig från att uppfylla din dröm!

Låna till företaget

Den som varit igång ett tag kan behöva ett tillskott i kassan för att kunna ta företagandet till nästa nivå. Zmarta hjälper dig med företagslån och ser till att du får låna upp till 5 miljoner kronor till lägsta möjliga ränta. Vi hjälper dig snabbt och enkelt att hitta företagslånet som ger dig mest för pengarna.

Fler i samma kategori

Se alla
barista.jpg
Företagslån Likviditetsbudget – så planerar du företagets ekonomi
En likviditetsbudget är viktig för alla företag. Zmarta går igenom vad det är och hur du enkelt sätter upp en.
Florist som arbetar i sin egna blombutik, iförd ett ljusgrönt förkläde och håller i en bukett med vita och rosa blommor.
Företagslån Kassalikviditet – vad är det och hur räknar du ut beloppet?
Kassalikviditet visar på ett företags förmåga att betala tillbaka kortfristiga skulder.
Vad företag lånar till 2020
Företagslån Utmana din företagsbank - jämför och hitta rätt villkor
Ska du stanna hos din bank? Eller är det dags att utmana dina villkor och hitta ett bättre företagslån?