Billån

Låna pengar till drömbilen hos Thorn via Zmarta

2020-10-27 Johanna Westerlund
partner-thorn-color

Via Zmarta har du möjlighet att förverkliga ditt bilköp med ett blancolån hos Thorn.
Du kan ansöka om upp till 100 000 kr helt utan säkerhet. Du slipper dessutom att själv undvara till kontantinsatsen och kan istället låna hela summan. Behöver du ett högre belopp hjälper vi på Zmarta till via vår kostnadsfria jämförelsetjänst.

Ansök om ett privatlån hos Thorn via Zmarta för att köpa bil

Genom Thorn har du möjlighet att ansöka om ett blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Summorna du kan ansöka om är från 10 000 kr upp till 100 000 kr och räntan sätts helt och hållet individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar efter en sedvanlig kreditupplysning. Återbetalningstiden är valbar och i vissa fall upp emot 15 år, beroende på lånat belopp. Eftersom det är just ett blancolån kan du helt eller delvis lösa lånet precis när du vill, utan att behöva betala något extra. Behöver du ett högre belopp jämför Zmarta kostnadsfritt lån upp till 600 000kr.

Hur snabbt kan jag få mina pengar utbetalda på mitt konto?

När du fått ett lån beviljat genom Thorn och du väljer att acceptera erbjudandet, får du ett mejl med en länk där du godkänner villkoren för lånet och signerar avtalet med ditt BankID. När allting är signerat och godkänt kommer banken att betala ut pengarna på angivet kontonummer. Det brukar vanligtvis ta ca 1–4 vardagar att få lånet utbetalt. Skulle banken vilja ha in någon komplettering, såsom exempelvis ett arbetsgivarintyg, kan utbetalningen dröja någon dag ytterligare. Därför är det viktigt att alltid säkerhetsställa att du har fyllt i din ansökan korrekt.

Ta hjälp av Zmarta för att köpa din drömbil med ett blancolån

Vi på Zmarta kan hjälpa dig med privatlån upp till 600 000 kr. Vår tjänst jämför lån från upp till 35 olika banker och långivare helt kostnadsfritt och på bara en kreditupplysning hos UC. Detta för att du ska få den bästa möjliga affären för ditt bilköp. Du binder dig samtidigt inte till något. Det är alltid en fördel med så få kreditupplysningar som möjligt. Ju färre kreditupplysningar du har, desto bättre brukar också erbjudandena från bankerna bli.

Läs även: Det här behöver du tänka på inför under och efter ditt bilköp

pexels-photo-1386649

Fler i samma kategori

Se alla
Kvinna i vit skjorta och blåa jeans står utanför en vit familjebil med sitt barn i en röd barnvagn
Billån Bästa familjebilen
Ta reda på den bästa bilen för dig och din familj och det viktigaste att tänka på inför ett nytt bilköp!
Bilar på en trafikfylld gata i Stockholm
Billån Bästa begagnade bilen 2023
Ta reda på vilken begagnade bil är bäst och passar just din budget och dina preferenser!
Husbil, sten och snö.
Billån Bo i husvagn året om
Tiny living, vanlife eller campingliv året om? Här har du guiden för att bo i husvagn året om.